Nojer otkrio zašto je Bajern izgubio

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.09.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Nemačke doživeo prvi poraz u novoj sezoni.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Manuel Nojer, golman Bajerna smatra da je manjak koncentracije u prvom poluvremenu uticao da oni dožive prvi poraz u ligi.

Aktuelni šampion je sinoć otvorio novo kolo, gostovali su Herti iz Berlina i poraženi su rezultatom 2:0 (2:0).

Utakmica je rešena u prvom poluvremenu, a strelci su bili Vedad Ibišević sa penala u 23. minutu, dok je Duda duplirao prednost samo minut pre kraja prvog dela utakmice.

Pored ovog poraza, Bajern je "kiksnuo" još jednom u toku ove nedelje jer su kod kuće iznenađujuće igrali 1:1 sa Augzburgom. Naredni meč je protiv Ajaksa u Ligi šampiona, a Nojer se nada da će njegov tim da se vrati u pobednički niz.

"Nismo bili 100% prisutni u prvom poluvremenu. Opet nam se vratilo to što smo promašili ogroman broj prilika. Bili smo optimistični da možemo da se vratimo nakon prvog poluvremena...", rekao je fantastični golman Bajerna.

Bajern je sa ova dva kiksa u prethodne dve utakmice dao šansu rivalima da ga prestignu i šesto kolo završe na prvom poziciji. Tu mogućnosti imaju Verder i Borusija Dortmund.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 29.09.2018
19:35

Samo gubite, dosadilo mi je vise da osvajamo BL, ajmo malo da osvajamo kup i LS

avatar
Saturday, 29.09.2018
19:16
avatar
Stefoon
Saturday, 29.09.2018
19:04

Real Barselona i Bajern,tri tima koja su obelezila prethodnih 10 godina su sve slabiji! Uvek ce biti u vrhu ali ne svidja mi se kako trenutno stoje stvari.