Nojer: "Nekada je dovoljan i minimalac"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.04.2016.
23:24
Izvor: Sportske.net

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer svestan je da su navijači očekivali ubedljiviji trijumf nad Benfikom ali poručuje da nekada i minimalac može da bude dovoljan za ostvarenje ciljeva.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Šampion Nemačke upisao je očekivanu pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, ali izabranicima Pepa Gvardiole nije pošlo za rukom da u prvom meču stvore značajniju prednost uoči revanša u Lisabonu.

Benfika se uspešno branila tokom većeg dela meča, a čovek koji je samo jednom na utakmici bio na ozbiljnom iskušenju objasnio je da ekipa treba da bude zadovoljna minimalnim trijumfom.

"Bilo je baš kao protiv Frankfurta u Bundesligi. Stvorili smo svega nekoliko dobrih prilika pošto je odbrana Benfike obavila dobar posao. Na kraju nismo uspeli da stignemo do drugog gola ali nekada morate da budete zadovoljni i minimalcem" rekao je Nojer.

Jedini gol na utakmici postigao je Čileanac Arturo Vidal u drugom minutu susreta, a Benfika je svoje najbolje prilike propustila na startu drugog dela kada je Žonas u dva navrata bio u dobrim pozicijama za postizanje gola.

Revanš susret na programu je za osam dana u Lisabonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLoF
Wednesday, 06.04.2016
20:19

Bice ovo jedno od interesantnijih evropskih prvenstava. Pet timova najmanje moze osvojiti titulu. A sto se lige sampiona tice, takodje nas tek ocekuju uzbudjenja.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 05.04.2016
23:42

U ovakvim utakmicama je najvaznija pobeda.