Noćioni stao u odbranu Mesija!

Autor: Boban Filipović
sreda 08.07.2015.
18:08
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac košarkaške reprezentacije Argentine poručio svom sunarodniku da preuzme radikalne mere.

BETA/AP Photo/Luis Hidalgo
BETA/AP Photo/Luis Hidalgo

Povezane vesti

Leo Mesi je ponovo propusto priliku da dođe do trofeja sa reprezentacijom, kao i lane na Modnijalu u Brazilu, na Kopa Amerika u Čileu ovog leta, Argentina je izgubila u finalu.

Deo javnosti u Argentini opet upire prstom u Mesija kao glavnog krivca, opet je razapet na stub srama, zamera mu se što je na klupskom planu u dresu Barselone daleko uspešniji.

Međutim, mnogi su ustali u Leovu odbranu, jedan od njih je Andres Noćioni.

Iskusni košarkaš se oglasio tim povodom na tviteru i ima veoma radikalan stav po tom pitanju.

"Neki ljudi kritikuju Mesija!!! Leo, nemoj više da igraš za reprezentaciju. Ne zaslužujemo te!"
napisao je osvajač zlatne olimpijske medalje sa košarkaškom reprezentacijom Argentine i čovek koji je prošle sezone u dresu Real Madrida osvojio sve što se osvojiti moglo.

Real's Andres Nocioni celebrates after winning the Euroleague Final Four Championship basketball match between Real Madrid and Olympiacos in Madrid

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.07.2015
10:01

E da je nama Mesi pa da imamo i mi ko da kritikujemo. Kod nas sve panj do panja. Bolje im je da sute jer ako ne bude htio da igra za Argentinu tesko bi se i kvalifikovali bimo gdje sa ovakvim trenerom.

avatar
BarcaFan
Thursday, 09.07.2015
09:04

E kad su nezahvalni sad bi trebo Messi da im uzvrati istom merom, da uzme Spansko Drzavljanstvo pa ce da zaigra za reprezentaciju Spanije, oni ga nece sigurno tako kritikovati i kriviti u to sam siguran.

avatar
Mr Tixma
Thursday, 09.07.2015
01:10

Svaka cast Noćioni

avatar
Bat
Wednesday, 08.07.2015
23:52

Jedina mu je greska sto mnogo voli svoju zemlju pa je izabrao da igra za njih a oni su nezahvalni i ne zasluzuju ga...bolje da je igrao za Spaniju...## I ovako je ubedljivo najbolji svih vremena ##

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 09.07.2015
00:43

Druže treba njemu još mnogo da bude najbolji svih vremena

avatar
đuza
Wednesday, 08.07.2015
22:32

Svet trenutno nema boljeg,mozda u Argentini misle ipak da imaju?

avatar
đuza
Wednesday, 08.07.2015
22:29

Svet trenutno nema boljeg,mozda neko u Argentini misli da ima?

avatar
Wednesday, 08.07.2015
22:11

Jer iko pomislio a fudbalera Nocionija?

avatar
@stats
Wednesday, 08.07.2015
21:16

Nije Mesi propustio priliku da osvoji trofej sa Argentinom vec je Argentina propustila jos jednu priliku da osvoji trofej sa Mesijem.Ovim prvim delom recenice se bavi decurlija koja moze godinama da raspravlja o tome da li je i ko bolji igrac a realno stanje stvari je da Argentina ne koristi to sto ima najboljeg igraca u svojim redovima.

avatar
ppera 1
Wednesday, 08.07.2015
20:55

Ma to je ok, jer je Messi ionako u mnogo čemu prvi u mnogim segmentima fudbalske igre, a ponekad i jedini. Sada može da se 'pohvali' da je prvi (i za sada jedini) krivac, od svih veznih i navalnih igrača u istoriji fudbala, zato što njegova reprezentacija nije osvojila titulu jer on nije postigao gol iz igre u finalnoj utakmici, a da pri tome nije imao niti jednu šansu. Dosadašnji krivci su obično bili defanzivci zbog kikseva, golmani zbog grešaka, a mnogo ređe vezni i ofanzivni igrači koji su promašili stoprocentnu šansu i/ili penal. Čak je bio i jedini koji je postigao gol iz penala za Argentinu, ali opet nisu krivi oni koji su promašili penale, nego on, koji nije samom sebi napravio šansu (nego ih je pravio drugima), iskoristio je i zabio gol Chile-u iz igre, a Argentina osvojila titulu. Svaka čast, treba i to doživeti...

avatar
Don Andres
Wednesday, 08.07.2015
19:00

istoni zbori nocioni.. iako naizgled nije bio na svom nivou opet je bio najbolji igrac argentine.. niko ne pominje iguaina koji je licno odgovoran za oba fijaska.. niko ne pominje selektora koji je donio gomilu pogresnih poteza.. bitno je da se messi razapinje na krst.. ne zasluzuju messija i ne zasluzuju da osvoje nikakav trofej jos 20 godina

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 08.07.2015
19:00

Ja da sam na njegovom mjestu i ne bi igrao,pa nek kritikuju Bilju,Iguaina i ekipu,uzep bi Spansko drzavljanstvo i igrao za njih,kad su nezahvalni dotle.

avatar
cika anonimni
Wednesday, 08.07.2015
18:22

Tako je Nocioni !!! Ne mogu da verujem da kritikuju najboljeg