Njukasl spreman za život posle Rafe!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.03.2019.
00:01
Izvor: Sportske.net

Ukoliko Španac "digne sidro", na klupi "Svraka" bi mogao da ga nasledi francuski stručnjak.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Rafa Benitez je odradio fantastičan posao sa Njukaslom, podsetimo da je na klupu tima stigao pred kraj sezone 2015/16, nije uspeo da ih zadrži u elitnom rangu, ali je potpisao novi ugovor i dao reč navijačima da će vratiti tim u elitu.

To je i uradio, postao je omiljena ličnost među navijačima kluba sa "Sent Džejms Parka", a iako mu brojne želje na transfer tržištu nisu ispunjene, uspeo je da ostavi klub u eliti.

"Svrake" u poslednje vreme igraju jako dobro i beleže sve bolje rezultate, ali Benitezu na kraju sezone ističe ugovor i sva je prilika da će promeniti sredinu, kako je veliki broj klubova zainteresovan da ga vidi u svojim redovima.

Ipak, u Njukaslu su spremni na takav rasplet, imaju na umu trenera koji bi mogao da nasledi španskog stručnjaka.

Kako prenosi "L'Ekip", u pitanju je trener Olimpik Liona Bruno Ženesio.

Bruno Genesio Bruno Zenesio
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Francuskom stručnjaku takođe na kraju sezone ističe ugovor, predsednik Liona želi da ga potpiše novu saradnju sa njim, utisak je da je želja za nastavkom saradnje obostrana, ali bi Njukasl mogao da pokvari planove francuskom klubu.

Ženesio je trenersku karijeru i počeo u Lionu 2015. godine, ne krije da mu je ovaj klubu u srcu, videćemo da li je u stanju da odbije poziv iz Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke