Njukasl sprema zamenu za Rafu, još veće ime na meniju?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.05.2019.
09:40
Izvor: Sportske.net

Ako su spremni da ulože novac u tim, zbog čega to ne učine kad je Benitez na klupi?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

I dalje nije poznato hoće li Rafael Benitez ostati na klupi Njukasla, mnogo je protivrečnih informacija, on je spasao "Svrake", ali sada zahteva veća ulaganja.

Sa Majkom Ešlijem nikada niste sigurni, iako Španac tvrdi da je bilo nekih pozitivnih pomaka, čini se da ništa nije sigurno.

Naime, lokalni listovi bliski klubu pišu da Njukasl želi Arsena Vengera, navodno ta opcija je ostala otvorena jer Francuz želi da trenira neki klub, odbio je opcije da bude selektor, ali i tehnički direktor, što mu je nudio PSŽ, želi da radi na terenu.

On nije prihvatio ponudu Fulama, kada je smenjen Jokanović, ali bi Njukasl mogao da ga zainteresuje, pre svega zbog činjenice da "Svrake" mogu da napreduju, da je u pitanju klub sa velikom podrškom, kao i da bi Ešli konačno mogao da dovede dobre igrače.

Ali, postavlja se pitanje zbog čega to isto ne pruži Benitezu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 06.05.2019
13:17

Benitez je osporavan iz nepoznatih razloga. Covek je imao bolje rezultate od ocekivanih u skoro svakom timu. Recimo Gvardiola koga mnogi smatraju najboljim trenerom to nije imao nikad. Ili je imao ocekivane ili razocaravajuce kao u LS poslednjih 7 sezona.

avatar
zlogi
Monday, 06.05.2019
17:42

Osporavan je zbog dosadnog fudbala i previše taktiziranja koja mu se znalo obiti o glavu. Razumem taktiziranje protiv jačih ekipa, ali lik igra protiv lošijih timova sa previše taktičkih zamisli,
jednostavno njemu je svaki meč šah partija, čak i protiv ekipa koje je mogao iz gaća da istrese. Možda je zato odličan za kupove, ali za lige obići ga u širokom luku. Jednostavno ne deluje kao čovek za velika dela.

avatar
Oldboy
Monday, 06.05.2019
12:17

Ne znam zbog čega misliš tako, ali je Benitez osvojio s timom iz Premijer lige ono što Arsen nije a ni neće

avatar
Oldboy
Monday, 06.05.2019
09:48

Nisam siguran da je Venger veće ime od Beniteza, u stvari sasvim sam siguran da nije.

avatar
AFC
Monday, 06.05.2019
11:42

U Premijer ligi svakako jeste Venger veće ime.

avatar
AFC
Monday, 06.05.2019
13:49

Druže svako ima pravo na svoje mišljenje, tako da ja stvarno nemam želju da ti objašnjavam zbog čega je Venger veće ime od Beniteza u PL. Već si iskazao svoj stav i to je ok. Pozdrav

avatar
Oldboy
Monday, 06.05.2019
12:16