Njukasl slavio na Libertiju bez Mitrovića i Beniteza

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.09.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

Važna pobeda "svraka".

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Fudbaleri Njukasla pobedili su u gostima ekipu Svonsija rezultatom 0:1 (0:0) u četvrtom kolu Premijer lige.

U jednom veoma tvrdom i neizvesnom meču, Njukasl je uspeo da dođe do pobede sredinom drugog poluvremena, kada je kapiten Lasel posle Ričijevog kornera, glavom zakucao u mrežu do tada odličnog Fabijanskog.

Moglo bi se reći da su upravo golmani, pomenuti Fabijanski i Eliot na drugoj strani, bili najbolji akteri na meču, pošto su imali po tri, četiri odlične intervencije.

U timu Svonsija debitovao je novajlija Renato Sančez, nije mnogo toga pokazao, a iz igre je izašao u 69. minutu kada ga je zamenio povratnik Vilfred Boni.

U finišu meča, upravo je Boni bio opasan u napadu, pokupio je nekoliko lopti, spojio je Ajua sa golom, ali je Eliot ponovo bio na visini zadatka.

Podsetimo, u timu Njukasla nije bilo Aleksandra Mitrovića koji odrađuje prvi od tri meča suspenzije, a kao što smo pisali, na klupi nije sedeo ni Rafael Benitez koji se oporavlja od lakše operacije i biće spreman da u narednom kolu predvodi svoj tim.

Njukasl je sada skočio na deseto mesto na tabeli sa šest bodova, dok je Svonsi pao na 15. poziciju sa četiri osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 10.09.2017
19:11

Tami Abraham najbolji spic na svetu hahahahaha

avatar
Shanxx
Sunday, 10.09.2017
19:09

Sanchez izgubio loptu 14 puta u 28 minuta... welcome to the PL kid

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.09.2017
19:07

Svonsi kao i protiv Junajteda otvorio se u finisu izvukao Sanceza ubacio Bonija jer nije zadovoljan sa 0:0 i odmah primaju gol. Tako su se otvorili i protiv Junajteda i primili 3 gola ovako skroz ok tim i bolji od Njukasla.