Njemu je potpuno jasno - "Žoao Feliks je u pogrešnom klubu!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.02.2020.
14:27
Izvor: Beta

Simeone ne uspeva da izvuče najbolje iz skupo plaćenog Portugalca.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

"Jorgandžije" su izgubili u Madrilenju rezultatom 1:0, ovo je ujedno bio i peti meč bez pobede u svim takmičenjima za klub iz Madrida. Sinoć na terenu nije bio Žoao Feliks, ali sve češće se postavlja pitanje da li je najskuplji tinejdžer Žoao Feliks vredan tih novca.

Nekadašnji holandski fudbaler Rafael van der Vart rekao je danas da je Portugalac Žoao Feliks talentovan igrač, ali da igra za "pogrešan klub".

"On je dobar igrač, ali je u pogrešnom timu. Kada je potpisao za Atletiko Madrid, osetio sam da će (Dijego) Simeone da pokrene drugačiji način igranja. Razumem da je pobeda važna, ali kada imate tako talentovanog napadača poput njega, morate se nekako pobrinuti da stil igre prilagodite njemu i njegovim potrebama", rekao je van der Vart, prenosi goal.com.

Feliks je u utakmici protiv Leganesa (0:0) povredio mišić, te još uvek nije poznato kada će se vratiti na teren.

Van der Vart je naveo i da Dijego Simeone nije pravi trener za Feliksa

"Atletiko Madrid igra u vrlo kompaktnom maniru i sa velikim fokusom na odbranu i kontre. Mislim da je Feliks u pogrešnom klubu i da radi sa pogrešnim trenerom", završio je Van der Vart.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 03.02.2020
17:08

Slazem se, Simeone muku muci sa napadacima jos od Dijega iz prvog mandata. Pogresan klub za Feliksa.

avatar
adidas forever
Monday, 03.02.2020
16:48

Ima tu istine. Inače Felix je po dolasku u Atletiko tako pokidao prvih nekoliko (doduše prijateljskih ili poluprijateljskih) utakmica da sam pomislio kako je on najveće pojačanje Atletika ikada. Šta se posle toga desilo verovatno samo Simeone zna, ako i on?

avatar
RocknRolla
Monday, 03.02.2020
15:40

Felix nista nije kriv,nije on zalepio svoju cenu na ledja i insistirao da je neko plati. Sa druge strane Simeone i Atletiko su ti koji su za igraca koji nikad nije igrao LS i koji je igrao u razvojnoj portugalskoj ligi dali 126 miliona,sulud i nepromisljen potez.