Njemu je Partizan - NOĆNA MORA!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.06.2016.
20:57
Izvor: Sportske.net

Prošlogodišnje gostovanje u Humskoj je ovom igraču postalo najružnija uspomena u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

romaniatv.net
romaniatv.net

Povezane vesti

Dvadesetšestogodišnji rumunski fudbaler Paul Pap bio je tragičar prošlogodišnje revanš utakmice pretposlednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue.

Posle 1:1 u Bukureštu, Partizan je u Humskoj slavio sa 4:2, a Pap je svojim greškama i lošim postavljanjem u odbrani kod čak tri od četiri primljena gola, pomogao crno-belima da slome otpor slavnog rumunskog kluba i izbore plasman u sledeće kolo kvalifikacija.

Partizan je potom eliminisan od BATE Borisova, ali je nastavio takmičenje u Ligi Evrope, dok je pravi košmar za Papa tek usledio.

On je u ekipi Steaue pao u drugi plan, više nije dobiijao priliku da zaigra, što mu je psihološki dodatno otežalo ionako tešku situaciju u kojoj se našao posle katastrofalno odigranog meča u Humskoj.

On je potom zatražio raskid ugovora sa klubom na svoju štetu, dobio ga je, a ovog leta se preselio u Švajcarsku, u ekipu tamošnjeg drugoligaša Vila.

''Posle utakmice sa Partizanom mi je stavljena etiketa. Posle jedne loše utakmice sam izbačen iz tima i više nisam dobio šansu da igram. Izgubio sam mesto i u reprezentaciji Rumunije.

Odrekao sam se tri plate samo da odem iz Steaue kao slobodan igrač, iako sam imao ugovor na još četiri godine.

Mnogi su me pitali zašto nisam ostao i zarađivao taj novac, bez obzira što ne igram, ali to niije moj stil. Najgori momenat u mojoj karijeri je taj revanš sa Partizanom!'',
ističe Pap u izjavi rumunskim medijima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke