Nisu milioni, evo šta Pepu treba za finale LŠ!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
23:33
Izvor: Sportske.net

Posle šest uzastopnih sezona postaje jasno da nisu milionska ulaganja ono što Pepu Gvardioli treba da bi jednu ekipu uveo u finale Lige šampiona.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Šestu sezonu za redom gledaće Pep Gvardiola finale Lige šampiona putem TV prijemnika.

Gvardiolin Siti stao je u četvrtfinalu drugu sezonu za redom, a u prvoj sezoni u kojoj je vodio "Građane" Pep nije uspeo da uvede Siti ni u četvrtfinale.

Dodajte na to da je pre dolaska na "Etihad" tri sezone za redom vodio Bajern do polufinala, ali je finale Lige šampiona ostalo misaona imenica.

Sabiranje uloženih miliona i neka precizna statistika nisu neophodni. Mnogi su večeras zaključili da Pep Gvardiola ne može da uvede svoj tim u finale LŠ ako u njemu nema Lionela Mesija.

Šalu na stranu, svakako da su ovakvi zaključci onih koji poštuju lik i delo Lionela Mesija, ali činjenica je da od odlaska iz Barselone Gvardiola nikoga nije uveo u finale Lige šampiona.

Podsećanja radi, Gvardiola je sa Barselonom osvojio dve titule prvaka Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Friday, 19.04.2019
09:07

Najbolji trener na svijetu :) Aoh

avatar
Rikardo Roča
Thursday, 18.04.2019
14:01

Stvar je u tome sto nema odbranu. Zbog cega je Liverpul sad jak. Zbog VanDajka,Robertsona i Arnolda koji lete i napred i nazad. Ajax zbog De Lighta. Juventusu da su bili tu Celini i Bonuci,ne bi tek tako Ajax prosao. Real ima Varana i prljavog Ramosa grubijana. Chelzi kad je imao Carvalja i Terija. MU Vidica i Ferdinanda. Sve su to timovi sa jakim odvranama i jakim bekovima. Barcelona od posle Cavija i Inieste ne vidja polufinale. Sve zbog slabe defanzive. Tek sad skontali pa igraju malo pozadi vise. City kupuje po 4, 5 napadača. Zna i vezni red i napad,pa to je milina za gledat. Ali poenta je da se velike utakmice osvajaju dobrom defanzivom. Jedan kiks i ćao. Kupovali su Demikelise,Mangale,Otamendije,Nastasica,Boyate, i razno razne bekove,poput Clisija,Sanja,Zabaleta,Vejn Bridzova. Jedini noramalan bek ikada je Walker. Kompani kad je bio u najboljim godinama nije imao jednog dobrog partnera i dobre krilne bekove. Dzabe Mendi daje asistencije,kad pozadi svaka akcija moze da ima padne gol. Ulozis brdo para u prosecnu odbranu. Da su pametni pa da bace 80-90 u Delighta. I levog beka kao sto je Taglifico ili Chilvel. I njima nista vise ne treba. A Otamendije i Stonese poslat u West Ham. Pozz

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 19.04.2019
15:55

Najbolji levi bek bio im Kolarov.

avatar
jv
Thursday, 18.04.2019
13:23

Njegove titule sa Barselonom su sve, samo ne čiste. Naučio tika- taka, potrošio 600 miliona, i treba da nešto osvoji?! Čovek ne zna da promeni taktiku, igrači mu stoje previsoko kada se brani, pa prima 5 komada, taktički je, kao i njegovi igrači, nula. Još ga sudija okrpi i ćao.

avatar
esadesad samoesad
Thursday, 18.04.2019
10:37

LS da se osvoji nije potreban samo kvalitet, vecu ulogu ima sreca, ako ne vjerujete, pitajte Real, Liverpul, Celzi,

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 18.04.2019
13:36

Ili Overbo,pitajte Pepa

avatar
esadesad samoesad
Thursday, 18.04.2019
20:31

Imaju ekipe koje nikad nece biti velike ekipe, a to je Celzi

avatar
Аполо
Thursday, 18.04.2019
10:34

Neko je ranije od javnih licnosti komentarisao da City nema pobednicki mentalitet. Nesporno je da imaju odlicnu ekipu, zaista kako igraju De Brujne, Bernardo Silva, Aguero i Sterling, bilo je lepo za gledati. Medjutim osvrnuo bih se na crveni deo Mancestera koji je pobedio PSG sa polovinom akademije u timu, isto tako kada su onomad sa Mojesom (iako u neprepoznatljivoj formi) stigli daleko u LS u tom trenutku. Ovo je nesto na cemu ce Gvardiola, ili ko god bude bio trener City, morati aktivno da rade, a vezano je malo i sa psiholoskim faktorom kod igraca.

avatar
Uncle Fester
Thursday, 18.04.2019
09:36

Kartonski klubovi poput MunCityija i PSZ-a nikada neće imati strast i stil velikih klubova poput Milana, Reala, Barse, Juventusa, Ajaksa, MunUn i Bajerna, to je tradicija, to je DNK, to se ne može kupiti petroldolarima!!!!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 18.04.2019
07:30

Ako tim nije najbolji na svetu u tom trenutku ,on s tim timom ne moze da osvoji Ligu Sampiona . U to vreme kad je bio u Barsi,Barsa je bila daleko najbolja i logicno je sto je imao toliko uspeha.

avatar
Tata Messi
Thursday, 18.04.2019
06:09

Nisu milioni vec milijarde :D

avatar
Rosonero per siempre
Thursday, 18.04.2019
03:25

Pa svi znaju da je on nikakav trener. Od onakve masine kakvu mu je Hajknes ostavio, on je unistio Bajer, jos se posledice osecaju. A mogla je ona generacija mnogo vise. Samo da je dosao neki normalan trener.
Gvardiola je prenapucan trener, i sve je osvajao na suv kvalitet svojih igraca(ili bolje receno nekvalitet protivnika), dok evo, sad se vidi da je mali trenercic.

avatar
NikolaP
Thursday, 18.04.2019
02:19

Mesi vredi milijardu u pravu ste, nisu milioni :D

avatar
Consigliere 1927
Friday, 19.04.2019
00:14

Gde je prethodne 3 godine?

avatar
ixyco96
Thursday, 18.04.2019
02:07

to j sve zbog nepotrbne izmene D.Silve za Fernandiha .Jer jednostavno kad imas nesto dobro ne menjas nista. cak i to sto ti je bilo lose moze jos gore.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 18.04.2019
00:14

Covek je maher za prvenstva,iz prostog razloga sto od svojih igraca trazi da isto izadju na teren,ne bitno da li igraju protiv Reala/Elcea,Dormunda/Fortune ili pak Mancestera/Hadersfilda i onda na tim utakmicama uzme titule,ali za kup takmicenja,covek nema dobru taktiku,mislim,napravi on igracima da bude zanimljivo,pa ih stalno setka po terenu,ali ne mozes ti doci i u gostima,gledati da ne primis gol,a kod kuce,da kidas,pa pokidaj u gostima,pobedi 3:5 i kuci odigras na miru utakmicu.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 17.04.2019
23:43

Pa ni sa 3 Barse ne bi mogao protiv sudija i Reala. Druga stvar, i Barsu je Bajern znao da unakazi 7:0 u dve tekme. Timovi koje vodi i koje je vodio je doveo do nivoa koji ne bi videli bez njega. Ja sam navijač Lfc-a i fan Klopa (još pre nego je došao kod nas), ali treba biti pošten i kazati da odlično radi posao. Ako je neko prevara od trenera - to je Zidan. Ali tako mu se posrećilo. Evo ga sad nakantava ko god stigne. Nije ga pobedio samo ko nije hteo.

avatar
Bambulica
Wednesday, 17.04.2019
23:39

Potrebna mu je milijarda ipo :-)))