Nisu govorili godinama, sad Ibra zbog njega razmišlja o trećoj ligi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.12.2019.
12:01
Izvor: Sportske.net

I dalje zvuči neverovatno, ali Milan je sve dalje...

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Poznato je da Zlatan Ibrahimović i Adrijano Galijani nisu govorili par godina.

Razlog?

Ibrahimović je bio ljut na "Ujka Ferstera" jer je prodat Pari Sen Žermenu 2012.

Kasnije su izgladili odnose, Galijani je prošlost Milana, sada je prvi čovek Monce, koja je u njegovom i Berluskonijevom vlasništvu.

Činilo se kao šala, ali je Galijani otkrio novinarima da se čuo sa Ibrahimovićem, na Rajolin savet i da mu je ponudio da dođe u Moncu. Ugovor bi bio na dve i po godine, trećeligaš bi bez problema platio Ibrahimovića, oni su pred ulaskom u Seriju B.

"Rekao sam Ibri, za godinu i po, mi smo u Seriji A, imaće vremena da igra u eliti", tvrdi Galijani.

Ibrahimović bi tada imao 40 godina, ali kao što i sami znate, on tvrdi da lavovi ne stare kao ljudi. Monca ispunjava osnovni uslov, da porodica bude u Milanu, ali zaista je teško zamisliti da bi Ibra zaigrao u trećoj ligi. Mediji spekulišu da bi mu to kasnije otvorilo neke poslovne aranžmane sa Galijanijem, ali i naslednicima Silvija Berluskonija u porodičnom biznisu, no, čitava stvar ostaje neverovatna.

Milan?

Oni sada više nisu toliko zagrejano kada je proradio Pjontek, čak se priča da su nezadovoljni što Ibra nije ispunio obećanje i dao odgovor na ponudu, čak planira da provede praznike sa porodicom u Americi i da odluči tek početkom 2020. To je iznerviralo Leonarda i Maldinija, ali oni su svesni da ultimatumi ne prolaze kod Ibre.

Bolonja je, čini se, otpala zbog porodice, u Napulju je rasulo, nema ni poziva od Totenhema, Rajola tvrdi da postoji još ponuda iz Evrope, ali za sada ne postoje potvrde...

Da li da očekujemo iznenađenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 15.12.2019
15:44

Čika Fester. Dobra šala, ali nije prvi april, tako da.... IBRAKADABRA dobrodošao nazad u porodicu A. C. MILAN. Tračeve ostavite za mitretkove i vukove novine i tv Skandal, Pink..........

avatar
REVØLT
Sunday, 15.12.2019
14:01

Ferstera! Stric Fester je Gomezov brat, a tatin brat nije ujak nego stric.