Ništa od velike zarade, napadač se vraća u Milan!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.05.2019.
17:20
Izvor: Sportske.net

Nada ipak postoji.

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Milan se nalazi u teškoj situaciji, ukoliko ne obezbede plasman u Ligu šampiona "Rosoneri" će morati da pronađu novac na druge načine.

Jedan od njih jeste i prodaja, navijači strahuju da bi mogli da ostanu bez nekih od ključnih fudbalera u narednoj sezoni, a već je propala još jedna zamisao da se popuni kasa.

Andre Silva je potvrdio da će se vratiti u Milan nakon jednogodišnje pozajmice u Sevilji koja neće otkupiti njegov ugovor.

Portugalac je sjajno započeo sezonu u Andaluziji, u prvih sedam ligaških utakmica postigao isto toliko, ali je potom usledio pad forme jer je u narednih 20 tek dva puta tresao mrežu rivala.

Sevilja je njegovu pozajmicu platila četiri miliona evra, za 39 miliiona evra je mogla da otkupi njegov ugovor o čemu se i razmišljalo na početku sezone.

Andre Silva

Od toga neće biti ništa, pa je Milan ostao bez planirane ozbiljne zarade što bi donekle mogli da nadoknade klubovi poput Monaka, Valensije i Lestera koji su zainteresovani za 23-godišnjeg napadača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
19:03

Nije za 39 nego za 35, da li mozete to makar da proverite kad vam vec toliko puta ukazujem na gresku? Pokazao sam da bolje i vise znam od vas kad je u pitanju Milan.

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 21.05.2019
19:49

axxaxaxaxa trudis se ali ne ide :D...ja licno msm da smo obrali bostan ako prodamo golmana....nznm sto njega pominjem ali....msm da treba zrtvovati neke druge manje dokazane...tj sa manjom zeljom a vecom ulogom u timu....msm da me razumes...bitan je i gosa ali ne koliko oni.....nego Mario Rui :D :D :D...sta se to desava???!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 22.05.2019
15:50
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 22.05.2019
12:55

vidim da povezuju milan s njim...meni je cak imao bolju rolu od alzirca ako se ne varam...a ko je trece resenje tek to nznm...slazem se da moze bolje...sve ce zavisiti od LS!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
20:17

Bitno je i da Donaruma nauci da igra nogom i da odmah doda(je) tu loptu cim je uzme u ruku, a ne da vecito omogucava rivalu da se pozicionira. Napisao sam tamo na drugoj vesti koliko koga cenim tj. procenjujem, moze tu dobra para da se ubere. Mario Rui je OK, ali, opet nije neki preterani iskorak, moze da se pokaze odlicno, a i ne mora...

avatar
jv
Tuesday, 21.05.2019
17:44

Kolliko god nam trebao novac, Silva nam je potrebniji. Igrati sa dva napadača i bekovima koji idu napred, a čvrstom i defanzivnom sredinom. To smo jednostavno mi, to je Milanov fudbal sa kojim smo sve osvojili.
Donaruma,
Rodrigez, Romanjoli, Musaćo, Konti,
Kesi, Bilja (Bakajoko), Paketa, Čalhanoglu,
Silva, Pjontek.
Ako treba nekog prodati neka to bude Suso, krila du još Laksal i Kastiljeho. Vratiće se i Bonaventura, Kutrone je opcija u napadu. Rejna na golu, Strinić lijevo, Kalabrija desno i treba nam solidan štoper umjesto Zapate. Višak su Abate, Montolivo, Zapata, Bertolaći i Mauri.