Ništa od "pojačanja" - "aut" do kraja sezone, Mesi mora opet sve sam!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.02.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest iz Katalonije!

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Osman Dembele je zaista "staklen" i njegovom maleru nema kraja - Francuz je obnovio povredu lože, moraće na novu operaciju i za njega je ova sezona završena.

Brojni izvori širom Španije potvrdili su ovog popodneva loše slutnje nakon što je Dembele jučerašnji trening napustio iz predostrožnosti. Danas je posle detaljnih pregleda konstatovano da je obnovio povredu mišića, da mora na novi zahvat i da će nova pauza trajati minimum četiri meseca.

Ulje na vatru kod već ljutih navijača sada dodaju i prodaje mladih ofanzivaca iz La Masije - Karlesa Pereza i Abela Ruiza, koji su otišli u Romu i Bragu.

Kike Setijen do kraja sezone može da računa samo na Lea Mesija, Antoana Grizmana i Ansua Fatija, dok će verovatno i Serhi Roberto sada po potrebi dobiti neke ofanzivnije zadatke, ali to sigurno nije rešenje kome su nadali i navijači i stručni štab.

Da se vratimo još kratko na Dembelea i njegovu titulu "staklenog" - ovo mu je 10. povreda od kako je stigao u Barselonu i prema statistici proveo je više od trećine vremena van stroja zbog istih, a ove sezone postigao je samo jedan gol na devet odigranih utakmica.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 04.02.2020
23:40

A to se inače zove maler kada dovedeš igrača i platiš ga 160m€, a znaš da ima takvih problema sa glavom da ga nisi smeo dovesti ni za dž, pa se onda taj non-stop povređuje, a ti ne znaš da li je bolje što ne igra ili da igra, sa obzirom šta je radio sa loptom u retkim trenucima koje je proveo na terenu itd. Ok, veliki 'maler'... :D

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 04.02.2020
19:20

Neverovatno, zaista..

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 04.02.2020
18:48

Veća pljačka je bila Dembeleov transfer nego Coutinhov sa obzirom koliko se povređuje.
Užasno su potrošili pare od Neymara i koštaće ih to narednih godina, pogotovo kad Messi ode

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 04.02.2020
17:56

Kako mogu da uzimaju toliko novca a cekaju svi da Messi resi utakmice sve francuze koje je doveoAbidal su najveci promasaj sto su dosli u Barsu Umtiti Lengle Dinj Dembele Grizman nijedan nije odigrao jednu utakmicu kako treba za Barsu tu su jos Alba Roberto I najveca prevara Pike covek nezna koja mu je leva koja desna Nova drvo od igraca

avatar
GoHardV3
Tuesday, 04.02.2020
17:42

Najbolje potrosenih 160+ plata 80 miliona u istoriji :D

avatar
Mirjevac
Tuesday, 04.02.2020
22:57

Hahahah, a sta je sa Azarom koliko je on placen i koliko njegova plata i kad je igrao i koliko gola postigo, i sta je sa Bejlom koliko je njegova plata, tako da samo znas da je Azar vise placen od Dembela! Dembele ima peh ali on je bar igrao za barcu i postizao golove a sta je sa Azarom i Jovicem i sa onom sredinom koju je real kupio i sad hoce da kupi igraca sredine iz Napolija i hoce da kupi Milera iz Bajerna? Cini mi se da ti napisa da se real obezbedio sa mladim igracima naj manje za deset godina, hahahaha, Miler nije bas u cvetu mladosti! Gde su ti realovi igraci kad ovaj hoce da kupuje?

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 04.02.2020
17:39

Sad moze da igra Sony na miru