Ništa novo, Miliku pištolj u glavu posle utakmice!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.10.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Slavilo se na "San Paolu", ali je došlo vreme da se ide kući. Poljaku se dogodilo što i nekolicini drugih igrača, pa ove vesti više ne izazivaju nikakvu reakciju...

EPA/FILIPPO VENEZIA
EPA/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Marek Hamšik je iskusio istu stvar u blizini stadiona, na rampi na kojoj se izlazi na put, razbijeno je staklo i pištolj je završio na glavi, oteli su mu novac i sat.

Verenica Poča Lavecija je olakšana za sat u centru grada, a Aurelio Di Laurentis je izjavio da u vreme svetske krize nije trebalo da nosi vredne stvari na ulici gde je dosta siromašnih.

Javna je tajna da igrači ne smeju da odbiju poziv Kamore na okupljanja navijačkih grupa, da mnogi i odbijaju Napoli jer jednostavno ne žele da žive pod tim pritiskom, a poslednja žrtva je noćas bio Arkadijuš Milik.

Poljak se posle velike pobede nad Liverpulom, zadržao na mini slavlju, krenuo kući oko dva sata ujutru. Preprečili su mu put motorom, jedan od razbojnika ga je naterao da otvori prozor, uperio mu pištolj u glavu, a napadač je prošao dobro, nije ih zanimao novac, tačnije uzeli su mu samo Rolex Daytona sat koji košta oko 20 000 evra...

Napadači su naravno imali kacige i odvezli se u pravcu pregrađa Likola na mediteranskoj obali...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.10.2018
15:09

trebo si mu kola uzet

avatar
Z
Thursday, 04.10.2018
11:41

Imao sam priliku da budem u Napolju par dana, grad kao grad i mentalitet ljudi je za 180°C drugaciji nego na severu, siromastvo je veliko, grad poprilicno prljav....ali ima DUSU

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 04.10.2018
12:11

Mentalitet na severu nije nimalo los da ga pljujemo dok ponasanje ovog tipa itekako jeste. Ima mnogo mesta koja nisu Napulj a imaju sve sto se ocekuje od italijanskog strastvenog i iskrenog juga.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 04.10.2018
14:11

U pravu si, ja sam u martu bio 2 dana u Napulju i stvarno je drugačiji od Rima, Milana, Firence. Ne poštuju zakone, grad je baš prljav (mada je i Rim), totalna suprotnost ovima na sjeveru.