Nismo dugo čekali, Ronaldova kritika, hoće li Zidan preživeti greške?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.11.2017.
09:04
Izvor: Sportske.net

Real Madrid ogoljen u Londonu, uz alarm koji zvoni već duže vreme, sada se oglasio Ronaldo. Trener na tankom ledu...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo nije bio samokritičan, ali je zato uperio oštricu ka prelaznom roku i novim igračima.

"Doveli smo mlade igrače koji imaju potencijal, ali otišli su Džejms Rodrigez, Pepe i Morata koji su iskusniji. Bili smo jači prošle godine, nemamo dovoljno iskustva"
, kaže Portugalac nakon poraza od Totenhema.

"Uz to, povređeni su Karvahal i Varan, jasno je gde leže naši problemi. Ne možemo više da ih ignorišemo, alarm odavno zvoni"
, tvrdi Ronaldo.

Ovo je protumačeno kao kritika na račun Zidana koji je poraz u Valoni nazvao slabim danom, a onda je usledila šamarčina u Ligi šampiona.

Da li je Zidan glavni krivac?

On je tvrdio da mu ne trebaju pojačanja, ali sa druge strane, hteo je da ekipa ostane ista, umesto toga Perez je prodao Rodrigeza, Danila i Moratu.

Sada se raspredaju razne priče, da je Ronaldo tražio da Kolumbijac i španski napadač odu iz kluba, i odmah se naravno povela priča o Mbapeu i o tome zbog čega nije došao.

Ali, i Zidan je tražio Aleksisa Sančeza, Real bi ga doveo u finišu prelaznog roka da je hteo, ali je Perez bio protiv, jer nije želeo da daje toliki novac za igrača kome ističe ugovor za godinu dana.

Zidan i dalje tvrdi da tim nije u krizi, ali "Marka" piše da su dotakli dno, proziva pojedinačno igrače, Marsela pre svih, mada čitav tim deluje očajno. Kvalifikacija ne bi trebalo da bude problem, mada kako stoje stvari Real će u drugi šešir, dovoljno je da pobede Apoel i odlaze u top 16 fazu.

Da li je Zidan pred smenom?

Nije, bez obzira na histeriju, čini se da mu je pozicija još uvek sigurna, makar do zime, mada, ako Real nastavi da gubi, čini se da će Francuz sam otići. Perez je veoma nezadovoljan, pre svega načinom na koji Real gubi, a to je priznao i Ramos koji kaže da ovo nije njegov Real, onaj koji se bori do smrti i nikad ne odustaje.

A sve je počelo bajkovito onim Superkupom, no, sada je sve noćna mora, što pokazuje da u fudbalu ništa nije sigurno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Thursday, 02.11.2017
16:01

U ofanzivi su Benzema i Bejl potpuno beskorisni, na sredini i u odbrani nemaju dobre rezerve i čim izostane prvotimac nastaje problem, Navas je dobar golman. Potrebna je pre svega promena u napadu.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 02.11.2017
16:43

Real itekako ima dobre zamene samo je pola tima povredjeno.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 02.11.2017
16:43

Real itekako ima dobre zamene samo je pola tima povredjeno.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 02.11.2017
14:48

dobro je rekao Jose- najteze su one sezone u kojima si aktelni sampion

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 02.11.2017
14:48

Zasto Isko igra pre Sebaljosa a Marselo pre Tea? Oba su teski sebicnjaci i beskorisni ove sezone, Isko nijednu loptu napadu nije prosledio.

avatar
Shang Tsung
Saturday, 04.11.2017
14:14

Bas je do Iska,bas nije ima pojma protiv Djirone,bas je on los,jedini igra.

avatar
Shang Tsung
Sunday, 05.11.2017
01:20

Drugi deo prosle sezone je namestao vise golova Ronaldu,posebno pred kraj sezone,kad vec pominjes stav,on trci,bori se,ima faze kada stane(Isko),ali...Recimo,Benzema-nece da presinguje,gleda u nebo,u stanju da promasi nemoguce,zasticen kao beli medved,a gubi bodove u La Ligi non stop,njegovi promasaji protiv Valensije su pokrenuli lavinu losih rezultata.

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 04.11.2017
17:15

Obojica su pakleni igraci, Marselo cak najbolji na svojoj poziciji ali su sebicnjaci, i kao takvi su beskorisni. Koliko lopti su dobili Ronaldo i Benzema? Sve sto su uradili uradili su sami ili uz pomoc Modrica. Jedini igra? Ako je Isko taj koji jedini igra onda neka se Real ugasi, zato sto je jedini igrao zato mu sledi godinu dana klupe, zbog ovakvih stvari nikad nije bio starter kod Ancelotija i Beniteza. Dobije mesto u startnih 11 i postane sebicni beskorisni igrac.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 02.11.2017
14:47

Pepeu je istekao ugovor i on nije hteo da ga produzi ,Hames ni onako ne bi igrao ispred Iska i Asensia a uz to je slabo igrao jake utakmice otkad je u Realu,jedino je prodaja Morate greska. problem je sto je njih 7-8 upalo u period ocajne forme, da je samo jedan ili dvojica igraca onda ne bi bio problem i ne bi se osetilo u igri

avatar
P. S.
Thursday, 02.11.2017
14:12

Da Real isto ovako igra, a da bezi 8 bodova Barsi to bi tekli med i mleko. :D Slicno je i u Barsi, treutno su zadovoljni, ali je realnost tuzna i za jedne i za druge: ocajna Barsa bezi 8 bodova jos gorem Realu i kako god da se zavrsi fudbal je izgubio. :(

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 02.11.2017
19:42

Mozda je vreme da Valensija ponovo bude šampion 😉

avatar
P. S.
Friday, 03.11.2017
09:22

Svakako jeste. I prosle sezone je bilo vreme da Sevilja bude sampion, obecavali su puno, ali kada su pali to je bio kraj. Bojim da se ove sezone isto ne desi i sa Valensijom.

avatar
Madridismo
Thursday, 02.11.2017
14:08

Nema se tu sta puno zamjeriti ekipi koja je u protekle dvije godine naosvajala trofeja.Na pocetku sezone sam ostavio komentar da ce najveca greska Reala biti prodaja Pepea i Danila i to se i pokazalo,odbrana je prelosa.S druge strane Ramos je u pravu kada kaze da ovaj ekipa nije ni priblizna proslogodisnjoj,jednostavno je i najveci laik primjeti da nema vise te zelje i izgaranja kod igraca.Po meni najvece razocarenje sezone(ako izostavim non-stop kritikovane Benzemu I Bejla)su Modric I Kros i donekle Marcelo ali evidentno totalna letargija kod njih trojice.Modric vise ne iznosi loptu prema napadu,a Krosovi pasovi pa da ne pretjerujem su u rangu jednog amatera ,a Marcelo se ponasa kao da na terminu igra fudbala.Ova sezona je maltene gotova,ako uzmem prvenstvo u obzir,u LP se jos uvijek mogu napraviti neki rezultati.I na kraju krajeva volio bih da ostane Zidan u Realu jos puno godina,.Oprostite zbog opsirnog teksta,sportski pozdrav.

avatar
MalaSkoljkica
Thursday, 02.11.2017
13:50

Zidan nece preziveti, on je vec umro kad i njegova karijera 1999.

avatar
chaki
Thursday, 02.11.2017
13:32

Glavni uzroci su povreda karvahala,ceste povrede Varana i to sto Naco igra skoro svaku utakmicu na nekoj poziciji, video se raspad kada je usao umesto Varana protiv girone, i definitivno prodaja Morate pa i Dijaza Lionu, Benzema se dve godine vec raspada! Uz sve to Ronaldu u prvenstvu ne ide, pre kad su se desavali losi mecevi on je uspeo da iscupa sa nekim golom a toga sada nema, ali mora krenuti na bolje, losije od ovoga nemoze 💪

avatar
Thursday, 02.11.2017
13:03

Neće me mrzeti - isto ovo pišem od avgusta. Prodati bitni igrači rotacije vrhunskog kvaliteta u sve tri linije, dovedeni mladi i nedokazani. Jedna stvar - rekoh tada jedna povreda baca real na kolena. Mislio sam na Modrića ili Krosa ali ispostavilo se da i Karvahal može da bude bitna karika koja nedostaje.

avatar
Rade N.
Thursday, 02.11.2017
12:56

Ima smisla ovo sto je rekao. Ali dobro, idealan je trenutak za smjenu generacija, sve su osvojili u prethodne 2 godine, pa nije ni cudo da iskoriste priliku za ubacivanje mladjih polako u pogon. A imaju dobre, mlade igrace, samo im naravno treba vremena.

avatar
dock
Thursday, 02.11.2017
11:57

Ovaj Ramos ima srece da oni golovi glavom sakriju koliko je los defanzivno. Covek igra prilicno losu odbranu i cesto ispada. Ne vidim zasto ga smatraju boljim, recimo, od Davida Luiza.

avatar
ofsajd
Thursday, 02.11.2017
11:27

Zidan nista nije kriv nego perez... Prodaje a ne dovodi... U pravu je ronaldo bez iskustva se ne mogu igrati velike utakmice

avatar
Sportski
Thursday, 02.11.2017
11:15

Uz to ti i tvoj brat Benzema ste potpuno van forme!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.11.2017
10:58

Pa pravio se pametan Zidan letos sada treba da ispasta. Jos letos sam pricao ovo sto sad Ronaldo prica da je cela klupa Reala smesna a navijaci Reala su mi odgovorili da im je klupa jaca od Celsijevog prvog tima. Naco, Hakimi, Mojeral da zamene Pepea, Danila i Moratu? Kasilja je smesan golman, Kabeljos mlad... Plus ode James. Zasicenje 4,5 glavna igraca usli u 30-e... Samo budala nije mogla vidi da ovo dolazi...

avatar
Carina_11303
Thursday, 02.11.2017
10:46

Fudbal je načisto prsao. Dve lige šampiona i prvenstvo Španije za godinu ipo dana i posle par slabijih utakmica govori se o otkazu. Havarija.

avatar
Carina_11303
Thursday, 02.11.2017
10:44

Nikad neću razumeti dovođenje ovakvih igrača. Odigra dve sezone pismeno i istripuje se. Ko kaže da se neće bahatiti ovako i u sledećem klubu?

avatar
Blek stena
Thursday, 02.11.2017
10:38

Real nema špica rezevnog .Kad već mora benzema da igra.Čini mi se da su očekiva li mbapea ali ovi iz psž poludeše i dado še skoro 200 tako da im je to propalo.Mora špic podhitno od benzeme je i bog digao ruke.I naravno štoper.Džabe varanu sve kad je sztalno povređen.

avatar
Perez u Barsu
Thursday, 02.11.2017
10:32

A ne pricas o sebi i Benzene?

avatar
DR DRE
Thursday, 02.11.2017
10:26

Djironi, ne Valoni.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 02.11.2017
10:22

Problem je sto je Real igrao i prosle sezone lose,ali su se na nevjerovatne i bizarne nacine izvlacili...Jedno 10 golova i zadnjim minutima,najvise Ramos,pa onda mnogo sudijskih gresaka,jednostavno ni prosle godine Real nije igrao dobro...Paradoks je da nisu igrali dobro ove dvije sezone u kojima su osvojili 2 puta Ligu Sampiona...Prosle sezone ih dobija Barsa koja je bila u velikoj krizi na sred Bernabeua...Koliko su samo puta prosle seozne osvojili bodove u 95 minutu,losom igrom.Pa onda u Ligi Sampiona protiv Bajerna,itd....Postoji neka visa sila,ovo je moralo da se vrati za sve one nevjerovatno srecne trenutke od poslednje 2 sezone.Real je igrao slican fudbal kao sada i prosle sezone.

avatar
Loord Bobinjoo!
Friday, 03.11.2017
11:57

Po toj logici Barselona nikada nije igrala dobro ni sa Gvardiolom zbog takodje neke vise sile zvane sudije...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 02.11.2017
10:20

Ronaldo nasao nekog da proziva...nek prvo podje od sebe nek se on malo potrudi...i sebe i svog miljenika benzemu

avatar
Thursday, 02.11.2017
10:15

Ajde plači malo, odoše ti invidualne nagrade