Nikoliću "gori" pod nogama posle samo šest utakmica, Rusi mu već pronašli naslednika?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.07.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

U Lokomotivi ističu da Srbin ima puno poverenje uprave.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Pod vođstvom Marka Nikolića, Lokomotiva iz Moskve je juče protiv Ufe vezala četvrti uzastopni remi.

Nakon prve dve pobede, klub je bio na sigurnom putu da obezbedi direktan plasman u Ligu šampiona, međutim sada je situacija drugačija.

Posle meča sa Ufom generalni direktor Lokomotive Vasili Kiknadze pružio je punu podršku srpskom treneru.

"Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom? Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je da je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin. Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova", rekao je Kiknadze u izjavi za Čempionat.

Navijači su tokom meča nezadovoljno skandirali upravi kluba tražeći ostavke zbog toga što su raskinuli saradnju sa Jurijem Sjominom kojeg je Nikolić nasledio.

Rusi uveliko govore i o potencijalnom nasledniku srpskog stručnjaka, u prvi plan je ušao upravo trener Ufe Vadim Jevsejev koji je tokom igračke karijere nosio dres Lokomotive od 2000. do 2006. godine.

baner

"Železničari" u narednom kolu dočekuju velikog gradskog rivala CSKA, dok prvi pratilac Krasnodar gostuje Krila Sovjetovu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke