Nikolićevo "vatreno krštenje" na klupi Lokomotive, navijači bojkotuju!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.06.2020.
11:31
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Srpski stručnjak pod velikim pritiskom.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Marko Nikolić će danas debitovati na klupi Lokomotive iz Moskve koja u okviru 23. kola Premijer lige dočekuje Orenburg.

Srpski trener je o dosta nezavidnoj situaciji pošto navijači domaće ekipe najavljuju odlazak sa tribina u 20. minutu pošto se ne slažu sa odlukom uprave Lokomotive da smeni legendu kluba Jurija Sjomina.

"Nismo imali previše vremena da radimo sa ekipom, ali probali smo neki uticaj da ostvarimo video vezama. Naravno da to nije to, ali niko nije računao na COVID situaciju. Neće biti lako međutim nema izgovora. Iskreno nikada se nisam sa ovako nečim susreo. Situacija je potpuno nova za sve nas i ne znam da li se neko nalazi u ovakvoj situaciji kao mi ovog trenutka. Ako sa nečim mogu da poredim to je kada sam drugi put preuzeo Partizan kada je već počelo prvenstvo i bukvalno sam održao prvi trening dva dana pre prve takmičarske utakmice", kazao je Nikolić u izjavi za Sport klub.

"To sam mnogo puta rekao, mislim pritisak - to je moj posao. Uživam u tome. Kada ne bude bilo pritiska, to znači da nisam na dobrom mestu i da sam u klubu gde nije bitan rezultat i da može i ovako i onako. To je više medijska priča na koju sam ja odavno navikao i iskreno ne obazirem se previše na to. Moja najveća želja je da radim posao kvalitetno u uslovima koji su trenutni i da uživam u tome što radim i da probam opet da napravim rezultat", rekao je nekadašnji trener Partizana.

Lokomotiva je trenutno treća na tabeli sa 31 bodom, koliko ima i Krasnodar, dok gosti zauzimaju 14. poziciju.

Baner 11

Meč između Lokomotive i Orenburga počinje danas od 16.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke