Nikolić dobio ponudu iz Poljske?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
20:27
Izvor: Sportske.net

Strateg MOL Vidija navodno je dobio ponudu iz poljske Ekstraklase. Želi ga sedmostruki šampion Poljske.

Epa/Niklas Hallen
Epa/Niklas Hallen

Povezane vesti

Bivši trener Partizana privodi kraju drugu sezonu na klupi mađarskog MOL Vidija kojem je doneo šampionsku titulu, plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ali i šansu da se bori za trofej u Kupu.

Svakako da čelnici MOL Vidija žele da zadrže Marka Nikolića, ali je pitanje da li posle svega srpski stručnjak želi da nastavi misiju u klubu iz Sekešfehervara.

Nikoliću sigurno neće manjkati ponuda, to potvrđuje i pisanje poljskih medija koji tvrde da su čelnici Leha već stupili u kontakt sa srpskim trenerom i predočili mu nameru da sledeće sezone vodi njihov tim.

Klub koji je u prethodnoj sezoni zauzeo treće mesto u poljskoj Ekstraklasi nije zadovoljan radom aktuelnog trenera i plan je da se Darijušu Žuravi na kraju sezone uruči otkaz.

Sportski direktor Leha Tomaš Žonsa, bivši fudbaler Partizana, navodno je već krenuo u potragu za novim trenerom, a mediji označavaju Marka Nikolića kao prvu metu.

Tu je i alternativno rešenje u vidu Maćeja Skorža koji je u prošlosti vodio Leh, a navodno se pregovara i sa neimenovanim holandskim stručnjacima.

Leh je u tekućoj sezoni izborio plasman u plej-of poljske Ekstraklase, ali će po svoj prilici ostati bez plasmana u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke