Niko nije siguran, u Juventusu neke stvari neoprostive, sjajni fudbaler potpisao prodaju?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
12:43
Izvor: Sportske.net

Zbog ovakvog ponašanja su kroz istoriju znali da se rastanu sa igračima.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Daglas Košta je pre par dana imao udes, srećom, dobro je prošao, bez ogrebotine, mada su se naknadno pojavile informacije da ima problema sa povredom, koja je mogla biti uzrokovana u sudaru.

On će desetak dana provesti van stroja zbog svega, ali to mu nije smetalo da se pojavi na rođendanskoj žurci zvezde Pari sen Žermena, njegovog zemljaka Nejmara.

Brazilac je proslavio svoj 27. rođendan u velikom stilu, žurka koju je organzivao brojala je oko 500 zvanica, a među njima je očigledno bio i Daglas Košta, koji poziv kolege iz reprezentacije nije mogao da odbije.

U Juventusu osuđuju takvo ponašanje i navodno su upozorili Daglasa Koštu da obrati pažnju na svoje ponašanje u budućnosti.

Daglas Kosta Vesino Juventus Inter

Zbog sličnih stvari su umeli i da prodaju igrače u Torinu, Koštu su želeli po svaku cenu da zadrže do ovog incidenta, odbili su čak i ponudu Mančester sitija tešku 60 miliona funti za usluge bivšeg igrača Šahtjora i Bajerna, ali sve bi moglo da se promeni narednog leta.

Brazilac zbog dolaska Kristijana Ronalda igra sve manje, sa svojim novim ispadima je utisak da je sve bliži izlaznim vratima.

Nije dobio kaznu zbog odlaska na rođendan, već samo upozorenje, ali italijanski mediji to shvataju kao želju uprave kluba da ne pravi problem usred sezone, kako bi ekipa mirno mogla da radi na osvajanju Lige šampiona.

Tako je poprilično jasno da će ovakve greške na naplatu doći po završetku sezone, pa se čini da Košta igra poslednju sezonu u dresu "Stare dame".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Thursday, 07.02.2019
01:09

Nikad brazilci nisu umeli da igraju dobro u Juventusu, nijedan. Juve sa argentincima ume da ubode. Zato kada god se Juve dovodi u vezu sa nekim igracem iz Brazila znam da od toga nista dobro ispasti nece.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 06.02.2019
23:57

Bice prodat na ljeto sigurno, nisu ludi da se odreknu Dybale a Ronaldo i Mandzukic su sigurni

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 06.02.2019
16:36

... i povedi sa sobom i Sandra ! Brazilci i Juventus - to se nikada dobro ne zavrsi :DDD