Niko kao Romero!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.02.2019.
10:22
Izvor: Sportske.net

Da li ste znali da nema golmana koji ima bolju statistiku od Serhija Romera?

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Juče je Serhio Romero branio po 42. put u dresu Mančester junajteda, a njegov tim je uspeo da savlada Čelsi rezultatom 0:2 u okviru osmine finala FA kupa.

Zanimljiva činjenica glasi - Romero je na samo 15 utakmica od pomenute 42 primao golove, što ga čini statistički najboljim u istoriji Junajteda. Na čak 64,2% utakmica nije primio gol.

Da li je ovo statistički podatak koji vrlo lako može da vam zavara oči?

Naravno, Romero je daleko od najboljeg golmana Mančester junajteda ikada, uglavnom je branio u kup utakmicama koje su manje bitne i koje su igrane protiv manje kvalitetnih rivala. Ipak, da ne budemo previše surovi, bilo je i utakmica poput ove juče protiv Čelsija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 20.02.2019
14:19

Bolji golman od De geje a evo i zasto,hrabriji istrci na visoke lopte pokupi ih bez problema,dok De gea stoji na crti sa svoja dva metra i tako od obicne poluprolike pravi priliku pa i kad nesto odbrani (uglavnom nogom)stice se pogresan utisak (kao vidi sta je odbranio) a sam je kriv.Nije dzaba Real odustao od njega,a i da se nezaboravi izbacio je Spaniju u Rusiji svojim greskama.Dokaz za ovo je pogledajte prvi gol protiv PSZ stoji na crti i ceka a mogao je bez problema izaci i jedne ruke pokupiti loptu ,kao sto je to uradio Romero protiv Celzija pred kraj utakmice.

avatar
Brat Konte
Tuesday, 19.02.2019
17:32

Veoma dobar golman.

avatar
Filip MUFC
Tuesday, 19.02.2019
14:23

Dobar je Romero,vrlo zahvalan golman. Po meni, moglo bi da se progura malo za prvog golmana kada ne bi bilo Davida, koji je inace najbolji golman.

avatar
Antihepi
Tuesday, 19.02.2019
11:36

Јунајтед никада није имао проблема са голманима. Сада има двојицу одличних. Де Хеа је класа за себе,а Ромеро би комотно могао да буде први голман Арсенала,Челсија,Евертона...