Niko kao Barnli, šampion prvi put bez trijumfa na "Enfildu"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.07.2020.
17:55
Izvor: Sportske.net

Umalo i veliko iznenađenje.

EPA-EFE/Oli Scarff/NMC/Pool
EPA-EFE/Oli Scarff/NMC/Pool

Povezane vesti

Fudbaleri Liveprula dočekali su Barnli u 35. kolu Premijer lige, a po prvi put ove sezone nisu uspeli da slave na "Enfildu", ekipa Šona Dajča se junački borila i na kraju osvojila bod, susret je završen rezultatom 1:1 (1:0).

Dominirao je Liverpul od samog starta, ali je Poup bio sjajan, odličnim intervencijama sačuvao je mrežu od nezgodnih pokušaja Džounsa i Salaha.

Ponovo je u 33. minutu Salah pripretio golmanu "Kleretsa", ali opet nije bilo promene rezultata zbog sjajne Poupove intervencije, ali samo minut kasnije je bio nemoćan.

Centaršut Fabinja, lopta dolazi do Robertsona, koji sjajnim udarcem glavom matira Poupa i donosi prednost "Redsima".

Mogao je Mane u sudijskoj nadoknadi da duplira prednost, ali je fantastični Poup odbranio i njegov pokušaj.

Otišlo se sa 1:0 na odmor, na samom startu drugog dela Firmino pogađa stativu, potom Džouns šutira iz opasne pozicije, ali pored gola rivala.

A onda, 69. minut, Barnli je izveo jedan prekid sa svoje polovine, lopta je otišla ka Tarkovskom u kaznenom prostoru rivala, kapiten gostiju odlično skače, šalje loptu ka Rodrigezu, koji vrlo preciznim udarcem matira Alisona.

Reagovao je i VAR, ali sve je bilo na mestu, gol Džeja Rodrigeza je priznat, 1:1 na "Enfildu".

U 88. minutu su gosti mogli potpuno da šokiraju prvaka Engleske, Gudmundson je pogodio prečku nakon gužve u kaznenom prostoru Liverpula.

Mogao je i Liverpul do trijumfa, Salah je imao dobru priliku u samom finišu, ali je traljavo šutirao, pa je Poup upisao još jednu intervenciju.

Nije bilo promena, podela bodova na "Enfildu" i prvi meč ove sezone u kojem Liverpul nije slavio na svom stadionu.

baner

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bosnapd
Saturday, 11.07.2020
23:39

Da je igrao Mancester sudija bi glat svirao penal.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 11.07.2020
18:31

Slika i prilika Liverpula sledece sezone,zivi bili pa videli.

avatar
TheMagician
Saturday, 11.07.2020
20:08

Momci imaju 93 boda, 30 pobeda, 3 neresene i 2 poraza, ako je to slika i prilika sledece sezone, odlicno, sta drugo da kazem..

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 11.07.2020
18:12

znaci kakav je ovo sastav, nemaju vise njihove utakmice takmicarski znacaj ali klop opet izbacuje najjaci sastav sa samo dve promene koje je kasnije opet izmenio za prvotimce i posle prica kako ga ne interesuju rekordi, kakav licemer. Giganti osvajaju triplete, veliki klubovi duple krune a osrednji se opterecuju nekim rekordima i jure nebitne statisticke kolone

avatar
Savoa
Saturday, 11.07.2020
18:19

A neki su proslost kao tvoj klub.

avatar
_mladen_
Saturday, 11.07.2020
18:20

Pa što si osrednji? 😄

avatar
_mladen_
Saturday, 11.07.2020
18:00

Ovaj tim plače za nekim osveženje i igračima koji su spremni odmah da daju svoj doprinos. Klinci su okej, a Jones je mogao da tri gola da postigne, jednom nije sutnuo kako dolikuje. Napad je stao, treba im 30 sansi za tri gola, zato su hteli Vernera da kupe. Šteta je što će ići 10 koraka u napred, a onda zbog uprave će se vratiti 5 koraka unazad. Na mnogo pozicija nemaju zamene dostojne, evo Gomez i dalje ne može da se sastavi. Svi su toga svesni, ali Klop će i dalje izaći sa pričom kako je zadovoljan timom, a svi vide da nije. Origija slobodno mogu da prodaju, jer njega će još malo prestati da ubacuje.

avatar
Savoa
Saturday, 11.07.2020
17:59

Smorili smo sa napadima preko bekova, kao da nema druge ideje. Moramo se pojacati preko leta, malo kreativnosti ce dobro doci, a mozda i stoper, jer Gomez nije presiguran.

avatar
_mladen_
Saturday, 11.07.2020
18:18

Pa kako da igraju kroz sredinu kad to nisu igrali dve sezone. Svaka lopta ide na Trent i čekaju se centsrsutevi, a Trent sad bazen ne može da ubode. Kada uđe Keita nema nikoga u sredini sa kim bi mogao da odigra dupli pas, jer svi čekaju da baci loptu po boku i da ubacuju. Stvarno je šteta što ovakvu ekipu će uprava da unazadi i ko god misli da nakon Klopa neki drugi trener može praviti iste rezultate, bez pojačanja, grdno se vara. Bukvalno na svakom delu terena Liverpulu treba bolja klupa. Čak ni golman rezervni nije dobar, iz svih kupova su ispali zbog njega. Jesu osvojili titulu, ali vidi se ds čim su je osvojili, pola ovih igrača se opustila.

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 12.07.2020
13:07

za stopera, ruben dias mozda. Al to ne mora, ja stojim pri svojoj da bi nam Ruben neves legao kao budali samar. (jest me krenulo sa rubenima) xD

avatar
Savoa
Saturday, 11.07.2020
21:28

Tacno, moraju se pojacati.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 11.07.2020
17:57

Ja sam na CM na ''Enfildu'' imao 38-0-0 u dve sezone (moguce je da je bilo cak i malo vise jer sam poceo i trecu ako se dobro secam), nasledio me je Matijas Zamer:-D