Niko brži od kladionica! Liverpul bez šanse nakon crnih vesti? Da li januar nudi rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.10.2020.
09:01
Izvor: Sportske.net

Veliko je pitanje šta mogu da učine u zimskom prelaznom toku, a kladioničari su odmah reagovali. Imamo novog velikog favorita za titulu...

EPA-EFE/Peter Byrne
EPA-EFE/Peter Byrne

Povezane vesti

Potvrđeno je i više nema nade, Van Dajk je pokidao ligamente, odsustvovaće najmanje šest meseci, posle sledi oprezan povratak na teren, drugim rečima sezona je za njega izgubljena.

Mnogi kažu i Liverpulova.

"Veliki timovi ne zavise od jednog igrača, ali on je baš ključan. Tim ima problem sa odbranom, bez njega to je horor", tvrdi Karager, legenda kluba koji kaže da će Klop morati da izdvoji veliki novac za štopera.

"Ljudi smatraju da je Salah ključ, ali za mene je Van Dajk, jer za njega nemaju zamenu", dodaje nekadašnji kapiten Redsa.

Šta Klop može da učini?

Mediji već smatraju da šampion razmišlja da dovede Škrinjara ili da izdvoji ogroman novac za Kulibalija. Slovak košta 60 miliona, Afrikanac najmanje 80, plus januar nije vreme za ovakve transfer.

Fabinjo će se verovatno vratiti na štopersku poziciju, ali ponovo je problem partner. Jasno, Liverpul je bez Van Dajka mnogo slabiji, a kladionice su reagovale, sada je Siti favorit za titulu, naime, kvota je samo 1.89 iako ne blistaju na početku sezone, dok je na Liverpul skočola na 3.25 na pojedinim kladionicama.

Videćemo šta će učiniti prvak Engleske tek situacija je prilićno komplikovana, Liverpul je već primio 13 golova u šampionatu u pet utakmica, jasno je da je to najveći problem tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Monday, 19.10.2020
13:49

Možda će biti teže bez Van Dajka, ali bez šanse nisu, Alison se vraća uskoro, Tijago takođe sva sreća nije mnogo povređen. Ono što mnogi zaboravljaju, Liverpul je meč bez Van Dajka trebalo da dobije, ali nije a igrali su protiv Evertona koje svi kuju u zvezde. Da li će neko momcima koji imaju ovakav mentalitet da kaže da nemaju šansu za titulu ili Klopu? Naravno da ne, videćemo šta će biti, ali od tima ne odustajem i ne bacam ih u vodu tako lako.

avatar
xman
Monday, 19.10.2020
12:22

Ljudi, ne znam cemu ovoliko tekstova i komentara zbog VVD-ove povrede. Jeste kljucni igrac, jeste stub odbrane, lider i igrac ciji bi izostanak osjetio svaki klub na svijetu. Ali, zar svi mislite da Klop ni na trenutak nije razmotrio njegovu povredu i da nema neki plan b? Sacekajmo par kola, da vidimo da li ce vratiti Fabinja ili ce igrati sa Dzoom i Matipom. Ja kapiram da je sa Tijagom sredina dosta sigurnija, pa se nadam i da ce odbrana biti rasterecenija. Eventualni problem bi mogla da bude skok igra. Ipak, ne bih otpisivao Liverpul iz trke za titulu, a pogotovo ne iz borbe za LS

avatar
_Goran_
Monday, 19.10.2020
10:53

Srecom Alison se vraca do kraja oktobra vec, pa ce se izgurati nekako do januara. Izgleda da ce pokusati Vajta da dovedu u januaru.

avatar
NikolaBuki
Monday, 19.10.2020
10:03

Fabinjo ce nazada sigurno a stoper moze da bude i nabi keita. Skrpice to liverpul do januara

avatar
Monday, 19.10.2020
11:10

Može i Firmino da igra štopera, što da ne :D Gde Keita da igra, i za vezni red je mekan. Biće muke do sledećeg prelaznog roka, a tad se nadam da će dovesti adekvatnu zamenu za ovu sezonu.

avatar
Brainless
Monday, 19.10.2020
12:42

i hederson nije los na cb

avatar
Red blood
Monday, 19.10.2020
09:45

Nazalost,tako je.
Bez Alisona u duzem periodu bi postojale neke sanse..a ovako..bojim se bas,bas male.
Siti se muci,Celzijeva odbrana je podjednak horor,Sparsi bez obzira na ovaj brutalan start (do '82 minuta sinoc) nemaju taj potencijal,Arsenal je tek u izgradnji,Junajtedu svasta fali..sve je bilo idealno za napad na jos jednu titulu.
Ovako..mislim da je top 4 neka realnost.

avatar
Mangus
Monday, 19.10.2020
09:26

Ovo je sezona u kojoj s nista ne zna. Zgusnut raspored, mnogo utakmica, povreda ce biti. Povredjivace se i u Sitiju i u Liverpulu te je nezahvalno ista prognozirati.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 19.10.2020
09:20

Oni objektivno bez Alisona i VD nisu konkurentni za trofeje. Ovo kazem bez trunke zle volje, jednostavno je tako i to sam pricao od kada su oformili sampionski tim. Kada bi tu falio jos Mane, automatski bi ispali cak i iz ozbiljne price. To je potencijalno ogroman problem Liverpula u poredjenju sa Sitijem, i bilo kojom drugom top ekipom u Evropi...

avatar
Patrick Berger
Monday, 19.10.2020
09:38

Tu si potpuno u pravu, jer nam je upravo odbrana donela titulu! Jedino ako be pocnemo opet da igramo na gol vise.

avatar
Red blood
Monday, 19.10.2020
09:48

Bilo zle volje,ili ne..to je realnost.
Videcemo..fudbal,pogotovo ovih 5 kola,donosi vrlo cudne rezultate..ali..Siti bi trebao da odigra kriminalno losu sezonu,da bi Liverpul imao sansi.
A i u tom slucaju,tu je Celzi..pa mozda cak i Totenhem,ako ih zaobidju povrede.
Pep nece propustiti ovakav zicer.