Nikad viđeno u Italiji, igrači Napolija odbili poslušnost!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
09:09
Izvor: Sportske.net

Kazneni karantin je čuvena mera, iako nema nikakvo uporište u zakonu. Ali, od sinoć gledamo novu eru, šta će učiniti DeLaurentis?

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

U Napoliju dosta tenzija, pisali smo juče, Anćeloti kao i igrači su protiv odluke predsednika DeLaurentisa da ovu nedelju provedu u karantinu, kao kaznu za poraz u Rimu.

Napoli sinoć nije pobedio Salcburg, ali i dalje drži ključeve osmine finala u svojim rukama, potrebna su im tri boda iz poslednja dva meča, odnosno pobeda protiv Liverpula u gostima ili što je mnogo lakše trijumf protiv Genka na "San Paolu".

Kako su igrači i trener izrazili protest?

Naime, Anćeloti i Ljorente se nisu pojavili na obaveznoj konferenciji za štampu.

UEFA je bila šokirana i najavila kaznu za klub.

Takođe igrači, odnosno većina njih su odbili da se posle meča vrate u Kastel Volturno, trening centar, jednopstavno su otišli kući.

"Il Matino" tvrdi da su konsultovali i advokate i da klub nema pravo na ovaj način da ih kažnjava, mada je ovo običaj u Italiji.

Anćeloti inače jeste bio protiv odluke DeLaurentisa, ali je rekao da je on samo trener i da mora da prihvati naređenje predsednika.

Sa druge strane, nema razumevanja za pobunu ove vrste, odnosno igrače koji su se oglušili o naređenje i nisu se vratili u karantin.

Na potezu je DeLaurentis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke