Nikad kraja Realovim problemima

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.12.2017.
18:35
Izvor: Sportske.net

Nova glavobolja za Zinedina Zidana usledila je nakon utakmice u Ligi Šampiona, koja nije imala takmičarski značaj za "Los Blankose".

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Real Madrid je juče savladao Borusiju iz Dortmunda rezultatom 3:2 pred svojim navijačima, a iako utakmica nije imala takmičarski značaj za Madriđane, Zidan je na teren od starta poslao i nekoliko standardnih prvotimaca.

Ronaldo je dobio šansu kako bi oborio još jedan rekord elitnog takmičenja, u čemu je i uspeo, a u startnih 11 našao se i Rafael Varan.

Francuski fudbaler je susret završio već u 38. minutu, zbog povrede je morao napolje, a zamenio ga je Marko Asensio.

Zidan je nakon susreta protiv "Milionera", u poslednjem kolu grupne faze Lige Šampiona, potvrdio da će Varan zbog zadobijene povrede definitivno propustiti duel sa Seviljom na "Bernabeu" u okviru 15. kola španske Primere, koji je na programu u subotu.

Kako je van stroja zbog povrede i Hesus Valjeho, Zidan je izjavio da bi protiv Sevilje u zadnjoj liniji mogao da zaigra vezista Markos Ljorente.

To će svakako biti veliki udarac za Real, koji je na četvrtom mestu Primere i nakon 14 odigranih kola zaostaje osam bodova za vodećom Barselonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
madridistatill_i_die
Thursday, 07.12.2017
23:45
avatar
MSSZRMK
Thursday, 07.12.2017
22:19
avatar
amigo999
Thursday, 07.12.2017
21:06

Nude 92 mE za Ikardija..Spanski mediji pisu da ce na lekarski krajem meseca....Mada ne verujem...

avatar
Los Vikingos
Thursday, 07.12.2017
20:21

Cak ni 4 stopera nisu dovoljna da se pregura jedna sezona. nReal ce morati da dovede jos jednog u januaru pod hitno, Ramos ume da odsustvuje cesce nego sto bi trebalo, zbog suspenzija. Varan zbog povreda, Valjeho em je povredjen em je jos uvek mlad, a Nacho ne moze da igra konstantno dobro.