Nije više "dobar momak", Ranijeri urlao na igrače, sukobi u svlačionici, Roma u slobodnom padu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.03.2019.
10:19
Izvor: Sportske.net

Poraz u Ferari bio signal da prljav veš pokulja napolje, igrači posvađani među sobom, Ranijeri im pretio. Šta je rešenje bez Lige šampiona?

Epa/Riccardo Antimiani
Epa/Riccardo Antimiani

Povezane vesti

Problemi u Romi, nakon poraza u Ferari, Ranijeri je urlao na igrače i rekao im da nije jedini koji će za par meseci napustiti Rim.

Nije uspeo da donese promene, ali u klubu su sigurni da nije bila greška ni do Di Frančeska, da su najodgovorniji igrači. Ranijeri više ne glumi "dobrog momka" doveo je u pitanje posvećenost fudbalera, kaže da ne zaslužuju platu koju primaju.

Posle pauze, treba pobediti Napoli, ako Roma hoće da ostane u trci za Ligu šampiona.

Inače, bez Lige šampiona, klub će biti u nevolji i moraće da proda par igrača, kako bi nadoknadio gubitak. Cenu drže Under i Zaniolo, dva najtalentovanija igrača, a teško da će "Vučica" vratiti novac uložen u N'Zonzija i Klajverta.

Ni odnosi među igračima nisu dobri, Džeko i El Šaravi su imali obračun na poluvremenu u Ferari, na kraju je Ranijeri zamenio "Faraona".

Roma već traga za novim trenerom, pošto je iskusni stručnjak došao kao međurešenje do kraja sezone, u igri su Sari, ako dobije otkaz u Čelsiju, zatim Konte, koji je ipak teška misija, ali i Gasperini koji je napravio sjajne rezultate sa Atalantom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke