Nije više Bleki - Milenković ima novi nadimak, "kumovao" Iguain!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.02.2018.
16:01
Izvor: Sportske.net

Bivši štoper Partizana Nikola Milenković dobio je novi nadimak u Italiji nakon subotnjeg duela sa aktuelnim šampionom Juventusom.

Epa/Giorgio Benvenuti
Epa/Giorgio Benvenuti

Povezane vesti

Prva utakmica 24. kola italijanske Serije A još uvek nije arhivirana iako je Juventus preživeo Firencu i sa dva gola u gostima odneo tri boda u velikom derbiju.

Pisali smo već, srpski internacionalac Nikola Milenković ostavio je odličan utisak u duelu sa aktuelnim šampionom, što potvrđuje podatak da se o njegovoj partiji i sukobu sa Iguainom i dalje govori.

Bleki je odigrao "kao mator" i slobodno se može reći da je obavio odličan posao u duelima sa vrsnim napadačima kakvi su Mario Mandžukić i Gonzalo Iguain.

"Tutomerkato" piše kako su Srbin i Hrvat "ratovali na terenu", te da je u borbi gorostasa Nikola Milenković odneo pobedu. Nezaobilazna tema ponovo je i start nad Gonzalom Iguainom i ono što je zatim usledilo.

Pomenuti izvor piše da je Milenković dobio novi nadimak. Od subotnjeg duela sa Juventusom Partizanov Bleki postao je "Loko" (Ludak), a upravo je Gonzalo Iguain bio kum.

Argentinac je navodno na terenu uzvikivao "Es loco, es loco", nakon starta Nikole Milenkovića. Naravno, u Firenci novi Milenkovićev nadimak koriste u afirmativnom smislu, smatraju da je klub dobio "novog Nemanju Vidića" koji je spreman da ide glavom gde drugi ne bi nogom.

Kao što smo već pisali, situacija je trenutno takva da Milenković može samo da profitira jer se Fiorentina nalazi u mirnoj luci, a to znači da će trener Stefano Pioli moći da nastavi sa "kaljenjem" mladog štopera.

Ukoliko nastavi sa partijama kakve je pružao na utakmicama koje je igrao Nikola Milenković bi lako mogao da postane stub odbrane "Viole", a zatim i "zlatna koka" kluba iz toskanske prestonice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 12.02.2018
20:11

Za par godina ga vidim u velikom klubu,voleo bih Junajtedu.Decko strasno podseca na Vidica,samo mu fali jos iskustva,hrabrosti za startove ima.Inace ova me situacija podseca na sukob Balotelija i Vidica kada se Balo zeznuo i krenuo na Vidica a onda pognuo glavu, okrenuo se i otisao :D

avatar
RIP KOBE
Monday, 12.02.2018
19:20

brat blekara pravo u facu iguainu neka neka

avatar
Monday, 12.02.2018
18:40

Nije vise Bleki, sad je Blek kao Blek Stena, porastao je malo:-D Sigurno ga necemo zvati Ludak.

avatar
petar000
Monday, 12.02.2018
18:15

Milenkovic je realno bolji nego sto je Vidic bio u njegovim godinama. Ali svakako ce mu biti tesko da igra na nivou Nemanje (koji je mozda medju deset najboljih stopera u poslednjih dvadesetak godina). Da bi bio taj nivo treba jos mnooogo rada i truda. Sve u svemu raduje da se pojavljuje ponovo jedan pouzdan stoper nakon nekoliko godina gde realno nismo imali nikog. Ja sam prosle sezone mislio da je on dobar u Partizanu zato sto igra u paru sa Ostojicem, sada vec nisam siguran da li je to, ili je situacija bila obrnuta. Samo napred mali, sve ukazuje da ces imati veliku karijeru.

avatar
Monday, 12.02.2018
19:10

Pre ce biti da je bilo obrnuto. Mozda je na pocetku Ostoja njega vukao, ali, mislim da je posle toga bilo ovako.

avatar
Tuesday, 13.02.2018
14:38

Mislim da si u pravu jer za Urosa i nije toliko tesko pronaci zamenu iako je veoma agilan, uporan i nikad ne odustaje, a za Lea i jeste, ali, decko je maltene sizofren i nikad ne znas na koju ce nogu da ustane:-D

avatar
petar000
Monday, 12.02.2018
21:06

I meni nekako lici na to. Ostojic ni senka igraca od prosle sezone kada je u paru sa nekim drugim. Ali kad se tacno vidi ko ce biti igrac. Secam se prve pripremne utakmice kada sam ga gledao, odmah sam pisao da je decko cudo. A nije ga bilo ni u najavi do tada. Prvi put sam tada cuo za njega. Nekako ko zna ne trebaju mu 50 utakmica da pokaze znanje i apsolutno nema veze koliko godina ima. I ove sezone da smo prodali Lea i Djuku, a da smo zadrzali Blekija, igrali bi ligu sampiona, potpisujem. Hocu da kazem, da bi manja steta bila da smo njih dvojicu zamenili, a da je on ostao.

avatar
damjan89
Monday, 12.02.2018
17:09

Bice KLASA! Nekako ga vidim u Real Madridu za 3/4 godine

avatar
Monday, 12.02.2018
19:10

A zasto ne u Milanu?

avatar
damjan89
Wednesday, 07.03.2018
16:56

Pa zato sto ce biti klasa :D