Nije teško - Ovako Englezi rešavaju problem sa neljudima koji dođu na stadion!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
14:24
Izvor: Sportske.net

Priča koja nam danas stiže iz Engleske na najbolji mogući način pokazuje kako se na Ostrvu tretiraju osobe kojima nije mesto na stadionima.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Jučerašnja utakmica engleske Premijer lige između Vest Hema i Vest Bromvič Albiona ostala je u senci skandala koji je izazvao "navijač" domaćeg tima.

Vezni fudbaler Vest Bromvič Albiona Džejk Livermur (28) našao se na meti osobe koja je engleskog reprezentativca vređala pominjanjem mrtvog deteta.

Džejk Livermur je pre tri godine doživeo težak udarac pošto mu je preminuo sin, a nečovek sa tribina znao je gde treba da udari i šta će izbaciti iz takta igrača protivničkog tima.

Menadžer "Vrećica" izveo je Livermura sa terena nakon 60 minuta igre, a obezbeđenje je morao da sprovede veznog fudbalera u tunel ali tu nije bio kraj.

"Jedino što znam i što sam video jeste da je Džejk završio na tribinama i to me je jako uznemirilo. Očigledno je da ne želite da vidite igrača na tribini. Nikada to ne bi uradio da nije bio žestoko isprovociran", rekao je Alan Pardju posle utakmice.

Srećom, obezbeđenje na stadionu uspelo je da udalji čoveka koji je vređao Livermura, a danas je posao dovršen time što je Vest Hem identifikovao pomenutu osobu.

Fudbalska asocijacija pokrenula je istragu i zatražila da se sve strane izjasne, a Vest Hem će po završetku postupka najverovatnije izreći zabranu dolaska na stadion čoveku koji je izazvao incident.

Tokom dana očekuju se zvanične izjave Džejka Livermura i Vest Bromvič Albiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Friday, 05.01.2018
00:30

Nije ga sramota da se sali na takav nacin. Ljudi su stoka.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 03.01.2018
19:51

Kod nas lik udje na stadion, tuce se sa igracima i ne provede ni jedan dan u zatvoru. Koja razlika...

avatar
adidas forever
Wednesday, 03.01.2018
18:13

A ja naivno mislio da je reagovalo obezbeđenje čim je počeo da vređa, da su ga momentalno izbacili sa stadiona i na putu do izlazne kapije mu izrekli zabranu ulaska na sve stadione u Engleskoj.

avatar
zdenkomen
Wednesday, 03.01.2018
17:07

Moglo bi to i kod nas, ali je problem što kod nas klubove vode dokazani prevaranti i lopovi, pa kako onda sprečiti one što dolaze na stadion da rade loše stvari?

avatar
Mangus
Wednesday, 03.01.2018
15:28

Svaka cast! Tako se to radi!nStoku treba odmah udaljiti, i dozvoliti drugima da uzivaju!