Nije sujetan, ali ŽELI da stigne Mesija!

Autor: Beta Beta
utorak 13.01.2015.
12:41
Izvor: Beta

Svojim ponašanjem i izjavama nakon što je dobio novu Zlatnu Loptu Ronaldo je pokazao da zle krvi između njega i Mesija jednostavno nema. Ipak, sportsko rivalstvo je izraženo.

Beta/AP Photo/KEYSTONE,Walter Bieri
Beta/AP Photo/KEYSTONE,Walter Bieri

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da želi da osvoji još jednu "Zlatnu loptu" i da dostigne sadašnjeg rekordera po broju tih trofeja, Lionela Mesija.

Kapiten Portugala osvojio je u ponedeljak uveče svoju treću "Zlatnu loptu", ali je kazao da se tu neće zaustaviti. Nema to nikakve veze sa sujetom.

"Mislim da sam zaslužio nagradu, ali Mesi je takođe zaslužio. Svi smo je zaslužili. Ovo je nezaboravni trenutak, ali neću sada da stanem. Hoću da dostignem Mesija", rekao je Ronaldo za današnje izdanje dnevnika Marka.

On je u izboru pobedio fudbalera Barselone i golmana Bajerna Manuela Nojera. Nagrada mu je uručena na svečanosti u Cirihu, u sedištu FIFA, njegov URLIK je rekao sve.

"Osmi put sam ovde."

"Uvek smo u konkurenciji Mesi, ja i još neko. Nikada ni u šta ne možete biti sigurni, ali sam mislio da ovog puta imam lepe šanse. Ovo priznanje budi mnogo emocija i iskoristiću ih kao motiv da nastavim još vrednije da radim i tako da osvojim još timskih i individualnih priznanja",
rekao je Ronaldo, koji je i preko društvenih mreža izrazio svoje osećaje povodom nagrade, ujedno objavio i video sa najzanimljivijim trenucima svoje sezone.


Real Madrid je zvanični evropski prvak, a ove sezone je u trci za osvajanjem sva tri trofeja. Ronaldo i u tekućoj godini ima visoke ciljeve i ambicije.

"Nova godina - novi izazov. Ova 2015. je već počela, ima novih trofeja za osvajanje. Malo po malo, utakmica po utakmica i vidiećemo da li ćemo ponovo biti uspešni."

"Ambiciozan sam. Uvek želim da osvojim više i uvek vredno radim da budem bolji. Najteže je imati kontinuitet, da se sve vreme radi, radi, radi. Ali, stvarno sam radostan. Ovo je fantastičan trenutak u karijeri. želim da osvojim još trofeja"
, rekao je Ronaldo.

Inače, napadač Reala izjednačio se tako sa Johanom Krojfom, Mišelom Platinijem i Markom van Bastenom po broju "Zlatnih lopti". Mesi je rekorder sa četiri "Zlatne lopte".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke