Nije samo štrajk igrača, Barsa ima još pet velikih problema pred leto!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.03.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Odluka da im se smanje plate naišla na ogorčenje, pominje se štrajk, a oko čega još brine Bertomeu?

Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA
Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Posle odluke Barselone da i pored protivljenja svojih kapitena i svlačionice smanji plate i tako i troškove, odnosno gubitke u vreme kada je lopta stala, tenzije su velike, a pominje se i da će svlačionica zapretiti štrajkom.

Barselona ima legalno pravo da po dekretu španske vlade ovo učini dok traje vanredno stanje, ali Bertomeu je želeo da sve prijateljki završi, ipak nije nađen dogovor.

Klub je istrajao, svi koji imaju platu veću od 50 000 evra godišnje biće olakšani za 70% primanja dok traje prinudna pauza.

1. Ali to nije jedina briga koja mori Barsu.Barselona je promašila dosta transfera i sada ne može da vrati novac. Kutinjo će se vratiti u klub, ima interesovanja, ali on je čvrstvo rešen da klub ne bira umesto njega, sam će odabrati između ponuda, a njegovi interesi se nužno ne poklapaju sa Barsinim. Recimo, odbio bi odlazak u Junajted, ili povratak u Inter.

2. Klub nema novca za Nejmara i Lautara Martineza, čak i da prodaju Kutinja, Setijen traži da Dembele ostane, priča se da trener nije za Brazilca, ali tu se pita Mersi.

3. Setijen smatra da je Bratvajt već pokazao da zaslužuje da ostane, ali u klubu veruju da je 128 minuta za 18 miliona evra premalo da se donose zaključci.

4. Jasno je da je problem štoper, odnosno zamena za Pikea, ali nema igrača koji bi se uklopio u platni spisak, uz to recimo Kuasi ili Upamekano su meta nekolicine drugih klubova, Barsa ne može da se trka u podizanju cene.


Kazino baner


5.Ter Štegen je novi problem, neče da produži ugovor, moraće da ga prodaju, kako ne bi otišao narednog leta bez obeštećenja, Bajern ga želi, kao i PSŽ, ali je bliži povratku u Nemačku, jer bi Nojer mogao da se preseli u PL.

Sve ovo širi nervozu u klubu, a očigledno da Barselonu čeka leto puno iskušenja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 27.03.2020
23:58

Kako ce ih kostati ovo smanjivanje plata nemaju pojma

avatar
acmilan94
Friday, 27.03.2020
20:07

Nikakvo cudo kad se messi za sve pita lol

avatar
Oldboy
Friday, 27.03.2020
17:35

Jedino sto je izvesno je da Ter stegen ide u Bayern

avatar
Mirjevac
Friday, 27.03.2020
15:49

Sad trebaju da budu izbori, smenite predsednika kluba Bertemea i problem resen! Sve je on doprineo sa svojim neznanjem! Sko je sve ovo tacno, posto se svakog dana pise nesto novo i dosad sve sto se pisalo nista nije tacno, koce da veruje u sve te netacne price? Juce bese kako barca prodava osam igraca, kako Kutinjo ide u Inter i ide u pl, kad eto danas od svega toga nista nije tacno, vec sasvim druga prica! Sve neke izmisljotine!

avatar
Amalainter
Friday, 27.03.2020
15:09

Doslo vreme naplate burazeru.. 😂 😂 Kakav Lautaro pa ne mogu mu ni platiti pertle od kopacki!Hala Madrid!! 😜 😂

avatar
deki trbic
Friday, 27.03.2020
14:26

pa prvo treba smanjiti plate kako bi klub uopste i postojao, ali puno razmazenih igraca koji nece smanjenje...to je znak da ne postuju klub...drugo sami su krivi sto su kupovali igrace, pa se nisu uklopili, najvise zbog trenera koji ih je stavljao na pogresno mesto itd...ali i promasaj tipa dembele...kutinjo je dobar, samo ne igra pravu poziciju itd..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 27.03.2020
12:45

Barsa polako propada...videcete gde ce biti za 2 sezone

avatar
Rise up
Friday, 27.03.2020
13:20

Ne blamiraj se.

avatar
petar8
Friday, 27.03.2020
13:42

Sami su krivi...moraju messiju dizati placu svake 2 g. Transfer politika im je nikakva i samo biljeze gubitke.