Nije samo Liga šampiona, prebačena i završnica LE!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.06.2020.
11:43
Izvor: Sportske.net

UEFA će obe odluke ozvaničiti u sredu...

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Više nije tajna, mada UEFA treba da donese odluku u sredu, ali gotovo je sigurno, piše "Tajms" pozivajući se na izvore iz Niona da će finalni turnir biti odigran u Lisabonu u drugoj polovini avgusta.

Već smo pisali, osam timova, kada budu kompletirana preostala četiri meča osmine finala će igrati po nokaut sistemu, nakon sedam duela na stadionima Sportinga i Benfike dobićemo prvaka Evrope.

Pre toga bi Siti u revanšu osmine finala i Barselona protiv Reala, odnosno Napolija igrali u Lisabonu jer nije dozvoljeno ući u Englesku i Španiju, dok bi Juve ugostio Lion i Bajern Čelsi na svojim stadionima bez publike.

Ali, to se već manje više zna.

Ono što je otkriveno je da je Istanbul otkazao zbog navodnog straha od korone, ali da je u pozadini, makar u UEFA sumnjaju činjenica da su mnogo očekivali od gostujućih navijača, ovako bi samo bili na gubitku. Njima je ponuđeno da organizuju 2024. jer se sledeća tri domaćina znaju, Sankt Petersburg, Minhen i Vembli.

baner


Ali, šta je novo?

I finale LE, tačnije završnica se seli iz poljskog Gdanjska, i to ne daleko, u Nemačku. Finalni turnir biće održan ili u Frankurtu ili u Dizeldorfu, mada ovi prvi imaju veće šanse.

U sredu će sve ove promene biti ozvaničene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke