Nije samo Jović, zbog roštiljanja na udaru i "zlatni orlići"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.06.2020.
16:49
Izvor: Sportske.net

Španci "lupom" istraživali ko je sve bio na roštiljanju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kao što znate, Luka Jović se ponovo našao na udaru španskih medija pošto je opet prekršio mere izolacije, distance, ali i klupsku disciplinu.

Srbina španski mediji osuđuju zbog "neodgovornog" ponašanja, nakon što je na Instagramu osvanula njegova fotografija sa roštiljanja u svojoj kući u Madridu.

Televizija Kuatro je otišla korak dalje, sa Instagram profila Lukine lepše polovine, Sofije Milošević, objavila je i fotografije koje potvrđuju da su u Jovićevom društvu bili i Ivan Šaponjić i Nemanja Maksimović.

Saigrači iz omladinske reprezentacije Srbije, koja je 2015. godine osvojila SP na Novom Zelandu, sada brane boje Hetafea i Atletiko Madrida, tačnije - sugrađani su sa Lukom Jovićem.

Nije tajna da su oni u dobrim odnosima, a televizija Kuatro tvrdi da su i oni bili Lukini i Sofijini gosti u domu u Madridu, te da jasno ne poštuju mere distance usled pandemije koja je u Španiji i dalje na ozbiljnom nivou.

Jovic Saponjic

Podsetimo, u Španiji su malo rigorozniji nego kod nas, fudbaleri Sevilje su već bili na žestokom udaru pre dve nedelje, kada su takođe pravili zabavu u kući Banere, čime su prekršili mere izolacije.

Videćemo da li će se ovim povodom oglašavati Real, Atletiko i Hetafe, no, svi znamo, i kada nije na udaru kluba, Jović je nekako uvek meta španskih medija i zato mora da bude duplo oprezan kada su ovakve stvari u pitanju.

Derbi baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 08.06.2020
20:50

Ovaj Jovic kao da se trudi da nervira ove Spance.Na zalost,od starta su ga uzeli na zub i sada ma kakva god glupost (a Jovic ih pravi) oni od toga naprave famu.

avatar
Old_school
Monday, 08.06.2020
19:15

To ti je kad nadjes ribu kompleksasicu koja mora sve da objavi na IG. Kao i ona Kataijeva.

avatar
DVA HRAMA
Monday, 08.06.2020
16:53

Srbi vole rostilj:-D