Nije samo Ibra, još jedan senzacionalni povratak u Milan, ovi "Rosoneri" bi mogli da budu mnogo moćniji!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.11.2019.
11:55
Izvor: Sportske.net

Maldini i Boban planiraju promene, a prvi korak biće povratak Šveđanina. Međutim, tandem legendi planira još neke stvari.

EPA/CHRISTOPHE KARABA
EPA/CHRISTOPHE KARABA

Povezane vesti

Milan pokušava da stvori novac za Ibrahimovića, cilj je da se oslobode Kesija koji je na meti Vulverhemptona, Borinija i Švajcarca Rodrigeza, to bi omogućilo uz novac u kasi i platu od oko 4 miliona evra godišnje za Ibrahimovića.

Ali, njegov povratak bio bi početak.

Naime, klub planira da dovede još dva pojačanja ove zime, štopera i to Demirala iz Juventusa koji košta 40 miliona, ali bi bio plaćen na leto, kao i još jednog mlađeg igrača i to desnog beka Lila, Zekija Čelija.

Ovaj Turčin ima 21 godinu, još letos je bio meta "Rosonera", zauzeo bi mesto u timu umesto Dantea Kalabrije koji verovatno napušta klub.

Sa ova tri pojačanja, Milan bi svakako bio jači, a prava bomba bi bio povratak Anćelotija.

Naime, Paolo Maldini želi svog bivšeg trenera, ali i trofejnog trenera "Rosonera" koji ne blista sa Napolijem. Postoje dve varijante, da Anćeloti dobije otkaz u decembru u Napulju, što nije nemoguće, DeLaurentis je već želeo da ga smeni, drugi je da sačeka leto, da mu istekne ugovor i onda se posle decenije vrati u klub.

Maldini i Boban veruju da Milan ima sasvim solidan tim, i da bi iskusniji trener od Đampaolija, odnosno sada Piolija koji nije promenio mnogo u bodovnom smislu mogao da izvuče više, odnosno da ekipu vrati u borbu za Ligu šampiona, iz koje Milan izostaje šest godina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 15.11.2019
16:07

Ibra u napadu,dovesti radilicu u sredini terena (nekoga ko moze da odigra kao Kazameiro ili Kante) malo ojacati odbranu i Milan ima strasan tim na celu sa odlicnim strucnjakom Ancelotijem!Ja se iskreno nadam ovom povratku jer Milan nema los tim vec neiskusne i lose trenere koji ne znaju da iskoriste njihov potencijal.Recicu ovo 100x ali Evropi i Italiji su neophodni jak Inter i Milan!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 15.11.2019
07:17

Milan po meni ima sasvim solidnu ekipu samo mislim da grijese sa postavom. Donaruma-Konti-Kaldara-Romanjoli-zadnjeg voznog R.Rodrigez (igra je to u Volfsburgu i bio odlican a i ima profinjenu nogu tako da moze deliti lopte)-Kesi-Calhanoglu-Rebic-Suso-Leao. Ovo u formaciji 4-3-3 sa jednim zadnjim defanzivnim veznjakom i dva centralna, mislim da bi bili dobri. Naravno ne znam trenutno tko je povredjen ali imaju i relativno fine i zamene.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 14.11.2019
16:11

Hvala bogu da su se sjetili dovesti veliko trenersko ime ! Uvjek ces lakse doves igraca ako ti je trener Anceloti nego primjerice Sedorf ili Montela Jednostavno !!!

avatar
JC\'90
Thursday, 14.11.2019
15:22

Ja mislim da Kalabrija treba da ostane. Po meni Milanu potreban iskusan stoper, jedan vrhunksi veznjak kreativac i obavezno krila, Everton ,Ricarlison ili Neres.
Gk.Donaruma
CB. Romanjoli i Kulibali
DR i DL. Kalabrija i Teo
DM. Benaser (Tonali)
CM. Paketa i Tijago (Artur)
LW i RW. Ricarlison i Neres
CF. Ibra
Trener Anceloti. To je to

avatar
Amalainter
Thursday, 14.11.2019
14:39

Ibrahimovic im moze doneti par bodova ali Milan je upao u ogromnu krizu,nekoliko sezona su kupovali totalne promasaje a Kesi koga bi da prodaju im je jedan od najboljih igraca..

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 14.11.2019
13:36

Paaaa, to bi vec moglo da bude ozbiljno. Ancelotiju karijera ide silaznom putanjom od odlaska iz Reala, ako ne zeli u Kinu ili medj' Arape ovo bi mu mogla biti najprivlacnija ponuda. Ipak, ostaje pitanje sta cak i tako iskusan lisac moze da izvuce od sadasnjeg Milana.

avatar
REVØLT
Friday, 15.11.2019
22:29

Od sadasnjeg bas nista.

avatar
REVØLT
Thursday, 14.11.2019
13:10

Čelija Hahaha Dantea Hahaha Đampaolija Hahaha Ne može Anćeloti da nas preuzme u toku ove sezone jer je takvo pravilo.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 14.11.2019
13:09

Нек пише неко други вести о Милану уместо тебе.

avatar
REVØLT
Friday, 15.11.2019
22:29

I ne samo o Milanu, neka malo zaobidje celu ''cizmu'' Hahaha

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
18:26

Neka za pocetak zaobidje Italiju i Englesku:-D Meni je njega malo i zao, brate, iskreno da ti kazem...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 16.11.2019
00:43

Повећај подручје ако већ заобилази : )