Nije dao gol prva dva meča? Kristijano odlučio, ostaje u Torinu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.08.2018.
10:28
Izvor: Sportske.net

Portugalac opsednut posle dva meča, ovo je sledeći korak.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Njegova glad za golovima je neutaživa. Proveo je 180 minuta na terenu protiv Kjeva i Lacija, nije zatresao mrežu.

Dan posle meča protiv Rimljana poželeo je "dobro jutro" iz teretane, kažu da je opsednut da što pre uđe u formu, a prvi sledeći korak je usledio juče, otkazao je Portugalcima.

Naime, on je odbio poziv selektora, ima nameru da ostane u Torinu tokom pauze i pojača individualne treninge kako bi spreman dočekao svoje omiljeno takmičenje, Ligu šampiona, ali i počeo da pogađa mreže u Italiji.

Zbog toga će Portugalci ostati bez svoje prve zvezde za dva duela, prijateljsku sa Hrvatima, ali i start Lige nacija, 10. septembra protiv Italije u Lisabonu.

Portugalska štampa piše da će Ronaldo ređe biti u sastavu Portugala u Ligi nacija, da će naravno nastaviti u kvalifikacijama za EP, gde Portugal brani titulu prvaka Evrope 2020. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
04
Wednesday, 29.08.2018
14:14

Za njegov marketing golovi su vrlo bitni, jer bez njih je malko teže (ali ne i nemoguće za njegov marketing) da 'dokažu' kako je 'sam' doneo titulu Juve-u. U LŠ je to dosta lakše, jer kada da gol (a daće ga jednom) onda je sam odveo Juve u narednu fazu, a kada ga ne da onda Juve ne bi ni stigao dotle da nije bilo gola izlizanog u nekoj od prethodnih utakmica. Na tu foru je 'sam osvojio' 4 LŠ u dresu Reala. :D

avatar
Kondogbia
Wednesday, 29.08.2018
13:11

Naravno da je opsednut golovima jer su mu oni jedini dokaz da je uopšte igrao. :D Do sada nije zabeležena niti jedna utakmica u kojoj je imao bilo kakav uticaj na igru, a da nije dao gol, uključujući i one na kojima su mu statističari zabeležili 'asistenciju', jer znamo da su mu sve 'asistencije' ili neuspešni šutevi ili dodavanje lopte saigraču na 30-40m od gola za solo prodor. :D

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 29.08.2018
10:48