Nije baš dobra situacija pred "El Klasiko" - Saigrači ogorčeni, Bejlu prikačili novi nadimak!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.02.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Real ima 1:1 iz Barselone, večeras u revanšu probaće da prođu dalje, ali atmosfera u svlačionici je loša...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Već nekoliko dana Garet Bejl je tema broj jedan posle incidenta u Levanteu kada je odgurnuo Lukasa Vaskeza koji je poželeo da zajedno proslave gol.

Otkrivene su mnoge stvari, loš odnos sa saigračima u svlačionici, izopštenost, odsustvo želje da komunicira na španskom, niko ne veruje da nije naučio jezik pet godina.

Bejl po ceo dan igra golf na svom imanju, kada nije na treningu, nigde ne izlazi, odbija pozive kao nedavno od Kurtoe jer u 23 časa ide na spavanje.

On je ljut što takve vesti cure iz svlačionice u kojoj ima nekoliko fudbalera koji su na njega ogorčeni zbog takvog ponašanja, Isko, Asensio, Ramos, Kros, Marselo su čak dali novi nadimak Bejlu.

Pre su ga podsmešljivo znali "golfer", sada, kako tvrdi novinar Eduardo Inda, ima nadimak "Marsovac" jer je uspeo nemoguće, da za sve ove godine ne stekne nijednog prijatelja u klubu.

"Marsovac" neće biti u startnoj postavi večeras, revanš kupa protiv Barselone je šansa da Real nokautira velikog rivala koji im beži u trci za titulu i da se makar domogne šanse da osvoji kup.

U prvoj utakmici je bilo 1:1, sve je otvoreno, Solari neće menjati ništa osim što Navas brani u kupu, Vaskez i Vinijus će igrati iza Benzeme, Reguljon dobiti šansu pre Marsela.

Kod Barselone, počinje Dembele, uz Mesija i Suareza, Kutinjo se seli na klupu, a Serhi Roberto će igrati uz Rakitića i Busketsa na sredini. Valverde neće pružiti šansu rezervnom golmanu Silesenu, braniće Ter Štegen. Barsa bez povređenih Rafinje i Vermalena, ali ne bi ni bili u timu, dok Solari jedino ne može da računa na Markosa Ljorentea.

Revanš na "Bernabeu" počinje u 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 27.02.2019
14:14

Ako Real pobedi desiće se to uprkos svemu ovome, a šta bi se tek desilo da nije ovoga... ufff, bolje i ne pričati. :D Ako Real izgubi normalno je da će Bejl biti glavni i jedini razlog poraza. :D

avatar
Wolverine
Wednesday, 27.02.2019
13:30

Sve apsolutno zavisi od Mesija.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 27.02.2019
12:41

Ostrovska prevara

avatar
Bayern-MiaSanMia
Wednesday, 27.02.2019
12:39

Vise mi lici na nekog gremlina, ali ok! :D

avatar
Zoran Krstin
Wednesday, 27.02.2019
12:38

Pa sa Modrićem je sigurno dobar od ranije.

avatar
Steffmajster
Wednesday, 27.02.2019
11:25

Kad bi Valverde bio ono sto nije, pa da stavi Dembelea na desno krilo gde je mnooogo bolji, Messija spic i levo krilo Kutinjo ili Malcom, pa da razvale ove madridjane kao sto redovno rade :))