"Nigerijcu" Lampardova "osmica", hoće li mu biti dodatni teret u Čelsiju?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.01.2018.
12:39
Izvor: Sportske.net

Prvo pojačanje "Plavaca" neće imati lak zadatak, mitski broj obavezuje...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Čelsijevo prvo pojačanje, znate već je Ros Barkli. Sada već bivši fudbaler "Karamela" je plaćen 17 miliona evra, šest meseci pre isteka ugovora. Odbio je da ostane u Evertonu, zatim i da letos ode u Čelsi ili Totenhem, želeo je da se oporavi.

Probaće da u drugom delu sezone izbori mesto među "Plavcima" i vrati se u englesku reprezentaciju za koju je odigrao 22 meča.

Inače, manje je poznato da je Ros Barkli po ocu Nigerijac, njegov tata se zove Piter Efanga i stigao je iz Afrike, zaposlio se u automobilskoj industriji u Liverpulu.

Nisu u dobrim odnosima, zato je Ros uzeo prezime svoje majke Engleskinje Dijane Barkli. Od malih nogu je u Evertonu, predstavljao je Englesku u svim mlađim selekcijama. "Karamele" su ga slale na pozajmice u "Sove" iz Šefilda, kao i Lids.

U Evertonu je nosio "osmicu", isti broj uzeo je u Čelsiju, navijači se nadaju da će izrasti iz senke Franka Lamparda, opisuju ga kao miks Lampsa i Gaskojna, makar je tako tvrdio Roj Hodžson.

Ali, da ne preterujemo, tek sledi dokazivanje, posle odlaska legendarnog veziste "osmica" nije donela sreću narednom vlasniku, Oskar nije baš opravdao očekivanja kada je preuzeo mitski broj.

Sada je red na Barklija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Saturday, 06.01.2018
17:03

Jedina slicnost izmedju njega i Lamparda ce biti samo taj broj.

avatar
JC\'90
Saturday, 06.01.2018
15:16

Kakav naslov, ccc. Ja pomislio doso Dzej Dzej Okoca