Nezaustavljivi Ronaldo postavio novi rekord, niko nikada nije uradio ovo u Kalču!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.12.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

Portugalac je nezaustavljv.

Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP
Beta/Andrea Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Italijanski ‘Boksing dej’ je doneo prvo iznenađenje, Atalanta se uBergamu oduprela "Staroj dami", čak su u određenim periodima mečaprikazali i bolju igru.

Imali su domaćini iz Bergama igrača više i vođsto od 2:1, ali Ronaldo je stupio na scenu i golom spasio bod, a kasnije umalo asistirao i za potpuni preokret svog tima.


Utakmica je završena rezultatom 2:2, ali je Portugalac i pored gubtika celog plana može biti srećan, makar na individualnom planu.

‘Sedmica’ Juventusa je postao prvi igrač ikada koji je sedam puta zaredom nalazio put do mreže na gostovanju u svojoj debitantskoj sezoni u Seriji A.

Svakako će ga ovaj podatak makar malo utešiti u neuspehu svog tima.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 26.12.2018
21:24

Wow, 7 puta zaredom... ovo definitivno otklanja svaku sumnju da je daleko najbolji u istoriji fudbala na planeti, a i šire. Sa trećerazrednim igračima u ekipi preslabog Juventusa on je uspeo da postigne po gol takvim silama kakve su Atalanta, Torino, Fiorentina, Milan, Empoli, Udinese i Frosinone. Neverovatno... :D

avatar
Mića
Wednesday, 26.12.2018
20:08

Valjda su u ovoj utakmici oba gola JEDNAKO važna. Ronaldo spasao Juventus???!!! Da neko nije dao prvi gol, ovaj Njegov bi bio nebitan. Ne osporavam Njegov kvalitet, samo konstantujem da su Njegovi golovu uvek ,,bitniji,, od golova drugih igrača. Tako je bilo u celoj Negovoj dosadašnjoj karijeri.

avatar
Badr Hari
Thursday, 27.12.2018
04:50

Bila bi, al' da je on dao oba. Ovako je taj koji on nije dao beznačajan. Baš kao i golovi Bejla, Benzeme u finalu, odnosno golovi Benzeme, Marsela i Asensija u polufinalu - potpuno beznačajni, jer da on nije trpao Apoel i Dortmund ne bi bilo ni polufinala ni finala. :D Džabe ti Ederov gol u finalu - da on nije zabio Mađarima ne bi ni bilo finala. :D

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 26.12.2018
19:57

Pre bih rekao Juve odoleo.

avatar
Martial11
Wednesday, 26.12.2018
18:55
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 26.12.2018
18:42

SEVCENKO je bolji:-D