Nevoljenom Sariju nema spasa, delegacija stigla u London!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.05.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Zbog čega u Čelsiju ne vole Sarija? I kako će opravdati potez ako osvoji LE? Ponuda je na stolu...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

U Čelsiju nema mira.

Posle povrede Loftus Čika, nakon što su se najcrnje slutnje Mauricija Sarija obistinile u prijateljskom meču u Bostonu, Čelsi uzdrman ide u Baku na finale LE.

Da li od tog meča, odnosno osvojenog trofeja zavisi sudbina Italijana?

I da, i ne. Ako izgubi, biće sigurno smenjen, u suprotnom će se Čelsi naći pred teškim izborom, Sari bi uz treće mesto osvojio i trofej, pa bi njegov odlazak teško imao rezona.

Ali, Abramovič nije zadovoljan Sarijevim stavovima, igrom tima, slično mišljenje dele i navijači, oni ne vole Italijana. Smatraju da nije doveo dobre igrače, da je tvrdoglav, da insistira na "Saribalu" koji za razliku od vremena u Napoliju deluje dosadno.

Sam trener je miran, on već ima ponudu, danas je predsednik Milana, Gazidis odleteo u London kako bi razgovarao sa Sarijem i ponudio mu trogodišnji ugovor. Milan nema novca, Sari bi zarađivao oko tri miliona evra, ali ako dobije odštetu od Čelsija zbog smene, svakako da mu to ne bi bilo u prvom planu.

On će verovatno čekati rasplet u LE, Čelsijevi navijači sanjaju Franka Lamparda na klupi, a sa druge strane nije ni tajna, iako je Sari tvrdio suprotno, da mu nedostaje Italija. On ne razume odnose u klubu, najgore što, ako suspenzija ostane neće moći da dovede igrače koji su po njegovom ukusu, a protivi se zadržavanju Azara protiv volje igrača.

Mnogo je nerešenih pitanja, mada na kraju krajeva zvuči zaista ludo da ode trener sa evropskim trofejem i trećim mestom u ligi, iza, objektivno mnogo jačih Sitija i Liverpula.

Ali, kako kažu mediji u Engleskoj, navijači vole bodove, ali ne i trenera, sličan je sentiment u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 17.05.2019
18:08

Sarri je na kraju odradio dobar posao sa 3 mjestom u ligi iako mora se priznati do toga ne bi doslo da Celzi nije iskoristio kikseve Arsenala Junajteda i Tottenhama koji su se nekim cudom desili.Ako osvoji Euro ligu uz 3 mjesto u ligi zasluzuje jos jednu sezonu da se dokaze igranjem u LP i PL ali ako se desi da ne osvoji Euro ligu ja bi volio da Celzi potrazi novog trenera.Sve je to lijepo Celzi igra sa dosta posjeda pasova napadacki orjentisano (jedino sto slabo golove smo postizali ali to msm da je do napadaca u ekipi).Ono sto mi najvise smeta kod Sarrija je sto u sudaru sa velikim ekipama u PL derbi mecevima nema tog sampionskog duha Celzija koji je uvjek bio ili pobjeda ili remi.Sarri je malte ne sve derbi meceve izgubio sto prije nije bio slucaj kod Celzija.

avatar
Saturday, 18.05.2019
14:30

Dobice otkaz i ako uzme LE,mada moje misljenje da je on gubitnik rodjeni,izgubice finale od Arsenala,problem zasto ne mozes da mu das da vodi Celzi sledece sezone,je po meni prva sporna izjava da ce Celzi biti na nivou Sitija i Liverpula tek za 2.sezone to Abramovic ne tolerise,drugo sa Zorzinjom na onoj poziciji koju igra titula ne moze nikako da se napadne i trece javno je izrzio zelju da mu Iguain predvodi napad sledece sezone,to su tri tacke gde je sebi potpisao otkaz,nije fleksibilan tip.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 18.05.2019
19:00

Evo Alegri je slobodan sad ja mislim da je on najbolji trener za Celzi koji se moze uzeti na trzistu .Sjajan takticar zna igrat na rezultat ima dosta trofeja u karijeri takvi treneri poput njega koji su dobri takticari su uvjek uspjevali u Celziju .Svako bi naravno volio da Lampard dodje ali neka ga jos malo nek se kali u Derbyu nek jos dobije iskustva i nadam se jednog dana da ce doci u Celzi i ostati dugo kao trener do tad Alegria vidim kao najbolje rjesenje za ovu situaciju u Celziju .

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 17.05.2019
16:39

Glupost je ovo! Ja mislim da zasluzuje barem jednu sezonu jos!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.05.2019
12:35

Da su imali bolji trener , i EPL bi bili ... opet treci , iza Liverpoola i Citya ! Da su imali bolji trener , u LE bili bi ... opet finalisti ! Znaci Sari mora da ide ?!?!

avatar
Red blood
Friday, 17.05.2019
10:14

Ja se pitam koje bi veliko trenersko ime pozelelo da dodje u Celzi gde su mu ruke svezane,gde drugi odlucuju o sastavu tima i gde trenere otpustaju kao na traci?

avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
09:57

Covek je izjavio da mu se svidja rad u Premijer LIgi i da zeli nastavak saradnje sa klubom. To sto su navijaci Celsija razmazeni i ne mogu da prihvate da vise nisu top klub na ostrvu nije Sarijev problem. Izvukao je ligu sampiona sledece sezone i igra finale LE uz finale liga kupa koje je izgubio Sitija. Sve u svemu dobar posao radi Sari i tesko da bi njegov naslednik mogao vise pored kazne koja ceka Celsi.