Nevolje se obrušile na Ronaldinja, ali ništa ne može da skine osmeh!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.09.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

Stvari sve gore za legendarnog Brazilca, ali niko mu neće zabraniti da uživa u životu.

EPA-EFE/Antonio Lacerda
EPA-EFE/Antonio Lacerda

Povezane vesti

Ronaldinjo je u nevolji.

Njegova zvezda bledi, kombinacija problema sa zakonom i života koji je uvek bio prepun kontroverzi ga je učinila personom non grata na nekim mestima.

Barsa se odrekla Ronaldinja i Rivalda, nakon podrške koju su pružili desničaru Žairu Bolsonaru, "brazilskom Trampu" koji je postao predsednik Brazila.

Za Ronaldinja kažu da je previše toga dobio kada je bio suviše mlad i da je kratko uživao u vrhunskom fudbalu, iako je bio jedan od najvećih igrača našeg veka.

Sada mu je oduzet pasoš, protiv njega se vodi krivični postupak, naloženo mu je da plati milion i po evra zbog nelegalnog građenja. Kada su mu blokirani računi, na jednom je imao samo pet evra.

Da li je sklonio novac ili jednostavno ulagao pogrešno, podsetimo, bio je zaštitno lice "Najka" i "Pepsija".

Živeo je sa dve žene, jedna ga je napustila, traži trećinu imovine, a prijavila ga je za nasilje.

Problemi su se multiplikovali tokom leta, zabranjeno mu je da prodaje nekretnine koje poseduje, jer bi moglo da se desi da budu zaplenjene, a poverioci su podigli tužbe u visini od oko 2.5 miliona evra.

Na njegovo raspoloženje u javnosti to ne utiče, i dalje je opušten i nasmejan, živi u Riju kao i mnoge poznate fudbalske zvezde, tamo su plaže i noćni život najbolji.

Samba i zabava su mu i dalje dostupni, postao je ambasador Tekbala, jedne vrste fudbala koja podseća na stoni tenis, a i dalje može da dobije oko 100 000 evra za jedan post na Instagramu.

Kažu da ima previše poverenja u starijeg brata Roberta Azisa koji mu vodi finansije i koji je sam prekinuo karijeru zbog povrede, a da ovaj nije baš vešt u mnogim finansijskim transakcijama i ulaganju novca.

Svejedno, zaštitni osmeh je tu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 09.09.2019
18:59

"Samba i zabava su mu i dalje dostupni, postao je ambasador Tekbala, jedne vrste fudbala koja podseća na stoni tenis, a i dalje može da dobije oko 100 000 evra za jedan post na Instagramu."

avatar
Monday, 09.09.2019
14:33

noćni život volim ja