Neverovatno - Brazilac ponižavao rivala, "pocrveneo" i propušta "El klasiko"!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 23.02.2020.
22:01
Izvor: Sportske.net

Da li je mogao da napravi veću glupost?

Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES
Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Real Madrid ima kadrovskih problema, pošto se Eden Azar povredio, Geret Bejl je rovit, a na sve to, sada je glupost napravio i mladi Brazilac Rodrigo.

On je danas nastupao za Real Madrid Kastilju i zaradio crveni karton i po pravilu RFEF sada nema pravo nastupa na sledećem meču, a to je u ovom slučaju "El klasiko"!

Da stvar bude još gora, Rodrigo je zaradio isključenje zbog sramnog ponašanja, pošto je postigao pogodak i proslavio ga rugajući se protivničkom golmanu!

Rodrigo je već imao žuti karton, sudija mu je opravdano dao i drugi i pokazao put u svlačionicu.


Madridski mediji ne mogu da veruju da je mladi fudbaler dozvolio sebi ovakvu glupost u tako nezgodnom momentu, kada prvi tim ima problema u ofanzivnoj liniji.

Po svemu sudeći, Zidan će opet morati da gurne Iska kao trećeg u napadu, dok bi naš Luka Jović konačno mogao da dobije veću minutažu...

Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 24.02.2020
10:31

Zasluženo je dobio žuti karton, ali mi nije jasno što mu je golman uopšte i prišao i nešto prigovarao, a to je zapravo izazvalo ovu reakcij!?

avatar
Mirjevac
Monday, 24.02.2020
22:33

Mozda je golman trebaao da ode na tribinu i da sedne, da ga ovaj nebi vredjao?

avatar
Pera lozac
Tuesday, 25.02.2020
20:53

Na pocetku snimka se vidi da jedan fudbaler lezi povredjen.A real nije prekinuo nego krenuo u napad u kom je i gol postignut.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 25.02.2020
09:40

Ti očigledno nisi ni pogledao snimak. Prvo se golman zaleteo na Rodriga, pa je tek onda Rodrigo uradio šta je uradio, a ja to ne vidim ni kao uvredu, ali zbog reakcije golmana ni kao ruganje,...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 24.02.2020
01:03
avatar
A.C.M.
Sunday, 23.02.2020
23:39

Ovde se ne odustaje od pravljenja svakakvih mogućoj i nemogućih scenarija po kojima bi Jović mogao na teren. Nikada nisam video takvu i toliku želju da neki srpski igrač zaigra. :D