Neverovatno - Artur sada šokirao Barsu, klub spremio tužbu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.07.2020.
20:44
Izvor: Sportske.net

Šta sve nećemo videti u ovoj Barsi, pod vođstvom Hosep Marije Bartomeua...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Artur Melo ne želi da se vrati u Barselonu posle odlaska na odmor!

Ovu vest su večeras potvrdili svi pouzdani katalonski mediji, koji tvrde da je Artur obavestio klub da više ne želi da se vraća i da igra za Barsu i da će ostati u Brazilu dok ne bude trebalo da ode u Torino!

Ubrzo je stigla i nova informacija da je Artur preko svojih agenata zatražio raskid ugovora sa klubom, spreman je da to učini odmah i ne želi da igra ni u Ligi šampiona, jer se oseća izdanim od strane uprave!

Pouzdani RAC1 navodi da će Barsa dati Arturu da do sutra krene ka Kataloniji, u suprotnom će pokrenuti disciplinski postupak i podići tužbu (?) protiv Brazilca.

Da sve bude još smešnije, upravo je Barsina uprava naterala i primorala Artura da ode u Juventus do 30. juna kako bi ispeglala finansije, a potom ga je trener Kike Setijen u potpunosti otpisao i sklonio na klupu bez ijednog odigranog minuta.

S druge strane, Miralem Pjanić i dalje profesionalno obavlja svoje obaveze u Juventusu, i završiće sezonu kao što je i bio dogovor, u crno-belom dresu, a potom u septembru stiže u Barsu.

Ipak, razlika je i u tome što je Pjanić bio spreman da peške krene u Barsu, dok je Artur uporno odbijao da ode i da je pristao kada su ga bukvalno precrtali i naterali na transfer.

Zaključak je samo jedan - ovo je najgora uprava u istoriji Barselone, ovo je samo još jedan od dokaza...

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 28.07.2020
13:54

Samo nek ga pisaju, bolje kad dodje kod nas od starta ce dati sve od sebe da pokaze svima da vredi, nadam se da ce uspeti, u to da ce se Pjanic uklopiti u Barsu ne sumnjam, imace 600 asistencija

avatar
Nemanjici
Tuesday, 28.07.2020
07:49

Bukvalno, ovo je najgora uprava u istoriji Barselone. Tako ne profesionalno i gadno ponasanje nisam video u svom zivotu.

avatar
JC\'90
Tuesday, 28.07.2020
04:21

Podrska za Artura. Decko bi bio superstar kod normalnog trebera i uprave. Tuzno je sta ova uprava radi sa Barsom. Nadam se da ce se uskoro promeniti.

avatar
P. S.
Tuesday, 28.07.2020
02:50

I bez ovoga je već godinama jasno da je ova uprava najgora u istoriji Barse, naravno za klub ne i za igrače. Što se igrača tiče Bartomeu & Co. su stvorili sjajnu klimu za njih - lepi i dugi ugovori, visoke plate, minimalno zalaganje i igranje bez ikakve odgovornosti. Kada se tome doda i Barselona kao jedan od najlepših evropskih gradova sa vrlo lepom klimom jasno je zašto je Barsa toliko poželjna za sve fudbalere i zašto ih je nemoguće oterati ni fekalno obrađenom motkom, a kamoli 'pretnjama' klupom, tribinama i sličnim 'pritiscima'.

avatar
mrgud10
Monday, 27.07.2020
22:38

Pametan covek, i ne treba da igra kad se tako ophode..bukvalno najgora uprava barse ikad !!

avatar
Mirjevac
Monday, 27.07.2020
22:28

Bravo za Artura, barca ga je otpisala kao da nije ni bio njen igrac, Setien koji je jako los trener ga je isto otpisao, za uzvrat uzeli starog igraca a dali mladog Artura! Bravo Artur vrati im ko ih sisa!

avatar
zeks
Monday, 27.07.2020
21:15

Ovo je najgora uprava u istoriji celog fudbala,ne samo Barse

avatar
Mak-Juventino
Monday, 27.07.2020
21:06

Bravo mali , samo tako , zasluzili su ovo !