Neverovatna priča, 2010. godine potpisao za Inter, sada igra u 6. ligi Engleske!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.03.2018.
18:25
Izvor: Sportske.net

Sa samo 17 godina je potpisao ugovor sa Interom kao jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Da li vam je poznato ime Bena Grinhola?

To je fudbaler koji je 14. februara 2010. godine potpisao ugovor sa Interom iz Milana, italijanskim gigantom. Radi se o momku koji je uspeo da kroz jednu vrstu rijalitija na britanskom "Skaju" stigne do pobede, samim tim i do potpisivanja ugovora sa Interom što je bila prva nagrada.

Džejmi Rednap je bio glavni i odgovorni u žiriju, on je odlučivao ko će pobediti, a to je upravo bio ovaj momak, Ben Grinhol.

Taj momak je kao 17-godišnjak zaista bio najbolji u tom programu, zasluženo je osvojio nagradu i potpisivanje šestomesečnog ugovora sa Interom, čak je bio bolji od pojedinih fudbalera koji su danas profesionalci.

Nakon tog šestomesečnog ugovora gde je bio sasvim solidan, poslali su ga na pozajmicu u Komo, gde se sasvim dobro snašao, postigao je 8 golova na 12 mečeva, ali nije bio srećan. Nudili su mu klubovi iz Serije B transfer, nije ga želeo zbog tadašnjih skandala i dugovanja koje su ti klubovi imali. Nije želeo rizik.

Brajton ga je uzeo pod svoje nakon epizode u Italiji, igrao je za rezervni tim, a nakon toga je karijera krenula nizbrdo.

Ispostavilo se da je Hari Rednap, tadašnji trener Totenhema, planirao da mu ponudi dvogodišnji ugovor da nije potpisao za Inter i da nije pobedio u pomenutom šou-programu.

Invernes u Škotskoj je bio klub do kog je najviše stigao, ali se ni tamo nije naigrao.

Sada ima 25 godina i igra u ekipi Konkord Rendžers, ekipi koja se takmiči u šestom rangu Engleske...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Wednesday, 28.03.2018
20:11

Da je bio pametniji mogao je da ima bolju karijeru. Zeleo je da se vrati na ostrvo po svaku cenu i to ga na kraju kostalo

avatar
majki
Wednesday, 28.03.2018
18:52

Bolje Engleska 6 liga nego nasa 1!