Neshvatljivi potezi uplašenog štopera Junajteda

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.10.2017.
17:17
Izvor: Sportske.net

O Šveđaninu se minule sezone pričalo u hvalospoevima, sada je za pet minuta sve to palo u vodu.

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Švedski internacionalac Viktor Lindelof je minule sezone blistao u dresu portuglaske Benfike.

Našao se i na radar brojnih evropskih velikana, bilo je priče da će pojačati Mančester već u januaru, ali je na "Old Traford" ipak stigao tek na leto.

Nije do sada dobijao puno prilika u dresu "Crvenih Đavola", ali je iznenada dobio šansu u 23 minutu susreta protiv Hadersfilda.

Stajalo je na semaforu stadionu "Kirkles" u tom trenutku 0:0, Džouns je zbog povrede morao van terena, a na travu je istrčao novajlija, koji je ovog leta plaćen 35 miliona evra.

Samo pet minuta kasnije, Mata je pogrešio, "Terijeri" su krenuli u kontru, a onda je pred golom De Hee Tom Ins "izlomio kičmu" švedskom defanzvicu, uputio šut sa svega par metara, na Lidelofovu sreću na pravom mestu našao se De Hea, ali je na odbitak naleteo Muj, koji je smestio loptu u mrežu Junajteda za vođstvo Hadersfilda.


Samo pet minuta kasnije, ni kriv ni dužan asistenciju upisuje golman "Terijera" Lesl. Poslao je loptu ka Depuatru, Lindelof je bio dobro postavljen, ali Šveđanin nekako uspeva da promaši loptu glavom. Francuski napadač je tako iznenada izbio sam pred De Heu, lako ga je zaobišao i pogodio praznu mrežu za vođstvo novajlije u ligi protiv Junajteda od 2:0.


Za samo pet minuta Lindelof je napravio katastrofu svojoj ekipi, najpre je mlako reagovao na kontru Hadersfilda, a potom je i poklonio loptu napadaču ekipe Dejvida Vagnera, delovalo je kao da se uplašio od lopte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Medison
Sunday, 22.10.2017
12:30

Ne mogu da verujem da je Murinjo promasio sa stoperom, izgleda da stvarno za sve ima prvi put Lako je sada reci da je Kin trebao biti prvi izbor letos za stopera

avatar
Аполо
Sunday, 22.10.2017
10:21

Bajli i Smalling po meni odlicno funkcionisu, Lindelof je delovao kao da je na necemu... Murinjo mu doduse nije ni davao previse sanse da se razigra i bio je primoran da ga uvede sada kada se Jones povredio. Igrac je placen poprilicno, na Murinju je da opravda iznos za koji ga je doveo. Greske se desavaju ali ovako amaterske reakcije su ipak zabrinjavajuce.

avatar
lonchy2909
Monday, 23.10.2017
15:14

Odlicno izgledaju jones I baili, a ne smoling. Smoling je kiksara kao I linderof. Fino ja pisem zadnjih godinu dana da je jones najbolji engleski stoper kada je zdrav, a meni se cini I da je povredjen bolji od pojedinih u, klupu. Sansu treba dobiti mali tuazebe koji je odusevio na kraju prosle sezone.

avatar
mrancic
Saturday, 21.10.2017
19:37

Odbrana će se srediti(Bajli,Roho) ali šts sa vezom i napad.Natić je kočničar i kvari igru protivnika ali nije ofanzivni vezni i muči loptu.Od svih napadača ostavio bih Lukakua i Rašforda.Marsijal ima talenta ali posle ovog danas mora kod psihijatra ili da ga prodaju.Toliko sam imao vere u Murinja ali gaji očajan sistem igre.Mojes,Van Gal i on pokopali su prepoznatljiv Junajted.Pa Votford može da nam deli lekciju o igri.Uzdam se u Totenhem.Pep će poniziti premijerligaše.

avatar
Realan tip
Saturday, 21.10.2017
18:29

Kada je na pripremnoj napravio penal, vidio sam da je tezak panj od igraca. Protiv Benfike je ok odigrao, ali sve u svemu ovaj je za sada tezi promasaj od Mangale recimo.

avatar
Barcelonista
Saturday, 21.10.2017
18:20

Dobar je...za šalu :-)

avatar
Filip MUFC
Saturday, 21.10.2017
18:17

Nije zbog ovog sad sto je uradio, ali i kad smo se prvi put povezivali sa njim, nisam hteo da dodje. Tad je valjda propao transfer i otisao je u Benfiku. Taman sam se ponadao da ga necu gledati u nasem dresu, kad eto njega. Reko aj, zna Murinjo bolje od mene... Nema veze, i da nije pogresio, jednostavno nije za Junajted.

avatar
Saturday, 21.10.2017
18:16

goni se sa trenerom koji te doveo!

avatar
Joker777
Sunday, 22.10.2017
00:10
avatar
INTERnacionalist
Saturday, 21.10.2017
17:50

..secam se kad je Mancester dogovorio transfer Linedolfa za kojeg je bio zainteresovan Inter,kakvo samo 'jackanje' navijaca junajteda...a onda je Inter kupio Škrinara..

avatar
devil
Saturday, 21.10.2017
17:29

Čak je i vidara u početku bio malo bojazljiv ali mu bar borbenosti nije nedostajalo,a Šta reci za ovog mislio sam da mu samo treba vremena ali ovo je očaj,ajd sto ga kod prvog gola lik izlomi kod drugog gola ne samo da fula loptu nego poslije ne ide ni u uklizavanje smoling se baci a bio duplo dalje,strasan promašaj

avatar
Man.United99
Saturday, 21.10.2017
17:41

Jednom rjecju katastrofa

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 21.10.2017
17:20

Ne sastavljamo se. Liverpulu smo svesno prepustili loptu a protiv ovih pokusavamo da preuzmemo inicijativu al sve to deluje jadno.