"Neprijatelji Srba" sude revanše u Barseloni i Torinu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.04.2019.
13:46
Izvor: Sportske.net

Određeni su arbitri za revanš mečeve četvrtfinala Lige šampiona koji su na programu u utorak.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Naredne nedelje na programu su revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona. U utorak (16. april) igraće se u Barseloni i Torinu, dan kasnije u Mančesteru i Portu.

Danas su obelodanjena imena arbitara koji će u utorak deliti pravdu na stadionima "Kamp Nou" i "Alijanc" u revanš susretima Barselona - Junajted i Juventus - Ajaks.

Arbitar koji je prošlog leta na sebe navukao gnev ljubitelja fudbala iz Srbije sudiće revanš u Barseloni. Pretpostavljate, radi se o Nemcu Feliksu Brihu kojem će pomagati sunarodnici Mark Broš i Stefan Lup.

Radi se  sudijskom timu koji je delio pravdu u duelu Srbije i Švajcarske na Mundijalu. VAR sistemom "komandovaće" Bastijan Dankert koji je bio jedan od članova VAR tima u pomenutoj utakmici u Kalinjingradu na kojoj je Srbija oštećena za penal.

Zanimljivo jeda je na pomenutom meču u VAR sobi bio i Francuz Klemen Turpan i da će upravo ovaj mladi sudija u utorak deliti pravdu u Torinu!

Klemenu Turpanu u Torinu će pomagati Siril Grajngor i Nikolas Dano.

Podsećanja radi, prvi meč između Junajteda i Barselone završen je trijumfom španskog tima (0:1), dok su Ajaks i Juventus remizirali (1:1) u Amsterdamu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 14.04.2019
16:09

Hahahaha, losa igra i jos losiji trener pa sun na sudije neprijatelji, hahahaha! Dokle bre da nase greske prebacujemo na druge? Trener je NULA, evo protiv Portugalije nije pustio naj boljg strelca nemacke lige Jovica da igra i da pobeedi, vec se zadovoljjava sa neresenim rezultatom! Tako je bilo i na svetskom prvenstvu nula od trenera se isto tako zadovoljavao sa neresenim rezultatom, pa nam je neko drugi kriv a naj vise smo mi krivi!

avatar
amigo999
Sunday, 14.04.2019
14:27

Junajtedu nemoze niko pomoci, a ni Ajaksu...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 14.04.2019
14:03

Samo sto su njemu iz VAR sobe ukazivali na to da je bio penal i da bi morao da pogleda snimak, zar ne?