Nepredvidivi Ibrahimović!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.03.2016.
11:20
Izvor: Sportske.net

Zvezda Pari Sen Žermena je pred istekom ugovora sa ovim klubom, što je probudilo interesovanje širom Evrope ali cela situacija mogla bi da dobije neočekivani obrt.

Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk
Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk

Povezane vesti

Naime Zlatan Ibrahimović je izjavio kako bi na kraju tekuće sezone mogao da "okači kopačke o klin"!

Ovaj 34-godišnji reprezentativac Švedske, koji je već dugi niz godina jedan od najboljih napadača na svetu, u žiži je interesovanja širom planete jer će na kraju sezone ostati bez kluba.

Kako je do nedavno izjavljivao da još uvek ima snage i da će vremenom samo jačati, retko ko je pomislio da bi cela priča mogla da dobije ovakav epilog, ali to je Zlatan.

"Svašta bi moglo da se dogodi narednog leta, možda odlučim da se jednostavno povučem. Niko nije razmišljao o toj opciji. Ja bih voleo da odem na svom vrhuncu. Kada sve opcije budu na stolu, videću u kom ću pravcu krenuti", izjavio je popularni Ibra.

Kako je nedavno i Vest Hem stao u red za potpis kontraverznog Šveđanina, ostaje pitanje da li će se Ibrahimović na kraju oprobati i u Premijer ligi ili će se naprosto povući iz aktivnog igranja fudbala.

Jedni je sigurno, Ibra i dalje ima "to nešto", što ga je načinilo jednim od najboljih na svetu, a to je dokazao i na skorašnjem treningu reprezentacije Švedske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke