Neočekivano, Inter doneo odluku oko trenera

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.02.2019.
09:26
Izvor: Sportske.net

Oni obično ne reaguju ovako, očigledno da se u klubu nešto menja...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Brojke osuđuju Spaletija, Inter nije dao gol 288 minuta,više od tri meča, a to se poslednji put desilo 1956.

Ikardi je potpuno zatajio, postigao je 9 golova, duplo manje nego prošle godine u ovom vreme, poslednji put je strelac bio sa penala polovinom decembra.

Protiv Bolonje Spaleti je u očaju gurnuo štopera Ranokiju u napad. Ako se vratimo brojkama, Inter ima četiri boda manje nego prošle sezone u ovo vreme, a zaostatak za Juventusom je opet dvadesetak bodova, ne može se govoriti o tome da su smanjili jaz. Ispali su iz Lige šampiona, a eliminacija iz kupa Italije se posmatra kao slobodan pad.

Pa zbog čega imaju poverenje u trenera, ili barem tako tvrdi Marota.

Jer, nemaju rešenja.

Klub je razmišlja o promeni, ako ne pobedi u Parmi za vikend, ali to se neće desiti. Pričalo se o Estebanu Kambijasu koji je pomoćnik Pekermanu u Kolumbiji, legenda je Intera, ali u klubu nisu uvereni da bi to nešto donelo, uz to Argerntinac nema licencu, mada bi na klupi uz njega sedeo neko ko ima, tako je bilo sa Stramaćonijem recimo.

Igrači nisu protiv trenera, čak su uz njega, što je razlog više da, uz nedostatak alternative Spaleti ostane na klupi.

Zbog toga, čini se, utakmica na "Tardiniju" nije odlučujuća, otkaz treneru bi Inter koštao 20 miliona evra, a nemaju, ponovimo nikakvo rešenje.

Zbog toga, Spaleti ostaje do kraja sezone, a posle će sve karte biti bačene na Antonija Kontea.

Ovakva odluka je naišla na iznenađenje, čak i među navijačima jer Inter obično reaguje nervoznije u ovakvim situacijama, često menja trenere, postavlja privremena rešenja.

Odluka da se ide sa Spaletijem do kraja sezone, a ne da se menja radi promene je novina i pokazuje da je klub krenuo ipak novim putem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Tuesday, 05.02.2019
13:13

Laz je da ga igraci podrzavaju, to se vidi i na terenu. Da je tako kidali bi se, trcali, ujedali...a oni samo setaju, promasuju prazne golove. Jednostavno se vidi da mu zele videti ledja. Takodje je laz da mu moraju platiti 20 miliona. On nakon ove sezone ima jos 2 godine ugovora sa platom od 4 miliona. Tako da bi Inter u najgorem slucaju morao da mu plati 8 miliona ili nekih 5 kao deo sporazuma o cemu se pisalo

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 05.02.2019
12:08

Kako se raspadaju, vracaju im se one titule sto su dobili za zelenim stolom a ne na terenu. Bice ovo ozbiljno prokletstvo, jos 10 godina bez trofeja, minimum. Raspali Inter.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 05.02.2019
10:47

Da je stara upravi vec bi troicu otresao kao stare carape...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
11:00
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
10:47

Tuzno je kroz sta prolaze nasa dva kluba- Inter cak i duze nego mi, a mi se patimo vec skoro punih sedam godina iako je i ranije bilo naznaka u nasim redovima da ce to puci cim odu senatori jer se nismo pripremili i imali jasan plan za prelazni period. Bojim se da ce opet najmanje jedan klub izvisiti za Ligu sampiona, a Napoli koji je drugi i na jednom prilicno bezbednom odstojanju, vec dosta dugo u LS ne postize nista narocito i ne predstavlja posebnu pretnju i opasnost za one najvece ''ajkule'' sem mozda u nekim retkim slucajevima. Roma je prosle sezone otisla dosta daleko, ali, mnogo toga bi moralo da se poklopi da oni udju u finale LS. Naravno, i da osvoje.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 05.02.2019
11:04

Roma je otišla do polufinala gde su moze se reci pokradeni dok inter ne moze grupu da prodje a milan ne moze ni da se plasira u LS vec par sezona a u mrtvoj LE ispada u grupnoj fazi gde su za protivnika imali neki Didelanž

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
12:37

Tacno, ali, nismo ispali od i zbog Didelanza nego od Betisa koji i vama stvara probleme:-D Bolje i posteno da se brukamo nego da krademo.

avatar
Bookmaker81
Tuesday, 05.02.2019
11:41

Kako smesno zvuci kad kazes "Mi". Da li si nekad bio na San Siru? Jednom bar?

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 05.02.2019
10:44

Njima mi gvardiola ne pomaze. lazni velikan koji je vladao samo dok je juve bio izbacen nepravedno u seriu B. CIm su se vratili intera nema nigde. Juve ih je pojeo!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
11:00

Cim su se vratili? Vratili su se vec 2007. sto znaci da su na prvu (novu) titulu cekali neko vreme...

avatar
Sknk
Tuesday, 05.02.2019
13:38

Neka je Paris velikan sa 0 ligi sampiona i Juve sa 2, oni nisu lazni hahahaha

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 05.02.2019
10:30

Murinjo je provereno pravi trener za njih i sigurno bi im pomogao da napreduju. Konte je slican ali bih licno voleo da vidim Murinja u Interu,ponovo.