Neočekivano, Bufon na Olimpijadi?

Autor: Stefan Matić
petak 07.06.2019.
14:08
Izvor: Sportske.net

Nekoliko italijanskih medija je prenelo istovetnu informaciju.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

I dok se spekuliše o sledećem klubu veterana među stativama, Gazeta delo Sport piše kako bi popularni Điđi mogao da nastupi na Olimpijskim Igrama u Tokiju naredne godine.

Četrdesetjednogodišnji golman je po kraju sezone napustio Pariz, pred sobom ima nekoliko izbora, jedan od njih je iznenađujući i uključuje klub sa "Nou Kampa".

Inače bivša jedinica Juventusa i Italije je već nastupala na Olimpijadi, i to u Atlanti 1996. godine. Doduše tada se mladi tim "Azura" nije proslavio pošto su u grupi sa Meksikom, Ganom i Južnom Korejom zauzeli zadnje mesto.

Na Olimpijadi nastupa tim ispod 23 godina, s tim da imaju pravo pozivanja tri igrača starijih od navedene starosne granice. Videćemo da li će Bufon uspeti sa zlatom oko vrata da se oprosti od profesionalnog fudbala, naravno ako se njegovo učešće u Tokiju potvrdi u narednoj godini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gangula 2.0
Friday, 07.06.2019
14:32

Volim Bufona ali mislim da je ovo samo još jedna neproverena informacija.Voleo bih da ga vidim na olimpijadi iskreno bih,ali sumnjam da je ovo ostvarivo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.06.2019
14:19

Ono kad ucestvujes na jednim OI (p)a onda i na drugim posle 24 godine:-D Ovog vuku kao mecku, jadan Bufa, ne zna vise sta ce od sebe u karijeri, a ono najvaznije klupsko nece uzeti isto kao i Zuba i Ibra pa i Maradona...

avatar
Don Carlo
Friday, 07.06.2019
14:18

Druga vijest od kutros o Bufonu, koga briga kuda ce da se vucara, da je srece davno bi otisao u penziju

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 07.06.2019
14:12

Cini mi se da sve posle Juvea lici na cirkus...