"Nemojte samo o Mesiju i Barsi, dobiću glavobolje!"

Autor: Beta Beta
petak 03.01.2020.
21:15
Izvor: Beta

U Napulju ne žele da razmišljaju o velikom izazovu u Ligi šampiona.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaler Napolija Mario Rui rekao je danas da ne razmišlja o predstojećoj utakmici Lige šampiona protiv Barselone, ali i da će mu biti čast da se nađe na istom terenu s fudbalerima španskog kluba.

"Ako bih sada krenuo unapred da razmišljam o Barseloni i Lionelu Mesiju, dobiću glavobolju. Ali, imam sreće, san je naći se na istom terenu s njima i igrati protiv takvih igrača", rekao je Rui, prenose italijanski mediji.

Napoli je u poslednjih nekoliko meseci imao težak period, te je posle prekida saradnje s Karlom Anćelotijem angažovao Đenara Gatuza.

"Bio nam je potreban ovaj odmor, kako bismo napunili baterije. Dobro radimo i bićemo 100 odsto spremni. Svaki trener ima drugačiji način rada, pre smo radili kako je želeo Ančeloti, sada ćemo se prilagoditi Gatuzu", kazao je levi bek Napolija.

Prvu utakmicu u nastavku sezone fudbaleri Napolija igraće protiv Intera, u 18. kolu Serije A, a Rui je rekao da očekuje težak meč.

"Očekujem jak Inter, dosta su se poboljšali uz Antonija Kontea", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fadsasdfads
Saturday, 25.01.2020
19:44

A nemojte tek o sudijama :D

avatar
adidas forever
Friday, 03.01.2020
23:24

Nije samo da ne žele već realno i nemaju nikakvog razloga da razmišljaju o toj i takvim utakmicama. Šta Napoli možeda izgubi u dvomeču sa Barsom? Baš ništa, a mogu mnogo da dobiju, tako da bi i razmišljanje o toj utakmici bilo potpuno besmisleno. Sa druge strane Barsa može mnogo da izgubi, a skoro ništa da dobije ako uradi ono što svi od njih očekuju, tako da je normalno da Barsa razmišlja o toj utakmici, a ne Napoli.

Ne verujem da Napoli uopšte razmišlja i o utakmici protiv Intera, a kamoli protiv Barse, već se bavi razmišljanjima o utakmicama protiv Parme, Bolonje, Torina, Milana itd.