Nemci u poslednjoj sekundi pokvarili Lakazeteovo veče, "nula" Engleske i Brazila

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.11.2017.
23:05
Izvor: Sportske.net

Nekoliko zanimljivih prijateljskih utakmica širom Evrope, dva derbija bez pobednika.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Nemačke i Francuske remizirale su rezultatom 2:2 u prijateljskom susretu u sklopu priprema za SP. U drugom derbiju, Engleska i Brazil su odigrali bez golova.

Francuzi su u dva navrata vodili golovima Aleksandrea Lakazeta, ali su Nemci uspeli da se vrate, a drugi gol su postigli bukvalno u poslendnjoj sekundi i tako po ko zna koji put pokazali da se fudbal igra dok sudija ne svira kraj, naročito kada su oni u pitanju.

Francuzi su poveli u 33. minutu kada su se praktično ušetali u gol, posle sjajne akcije, Marsijal je spojio Lakazeta, a ovaj lako pogodio za 0:1.

U 56. minutu Timo Verner je iskoristio asistenciju Ozila za 1:1, ali je Lakazet svojim drugim golom nakon 15 minuta ponovo doneo prednost Francuzima.

Ipak, u poslednjim trenucima meča, Mario Gece je asistent, a Štindl strelac za konačnih 2:2.

U Londonu, Engleska i Brazil su odigrali bez golova, u meču na kom su selektori Tite i Sautgejt promešali sastave, dali šansu brojnim igračima, na kraju su golovi izostali.

Belgija je ponovo pobedila, i opet zahvaljujući pogotku Romelua Lukakua. Napadač Mančester junajteda je postigao jedini pogodak na meču sa Japanom, pošto je u 72. minutu iskoristio asistenciju Nasera Čadlija, a potom je izašao iz igre, pošto je i na prošlom meču odigrao 90 minuta, a odmor mu je neophodan.

Holandija je u gostima savladala Rumuniju rezultatom 3:0, a u centru pažnje je bio povratnik Rajan Babel koji je postigao pogodak za reprezenataciju posle 10 godina, mada ruku na srce poslendnjih nije ni dobijao poziv.

Pored njega, strelci su još bili i Depaj i Luk de Jong, a zanimljivo je i to da je Dik Advokat večeras postao rekorder po broju pobeda kao selektor, pošto je došao do svoje 37. a to nijednom ranije nije pošlo za rukom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 15.11.2017
02:57

Varan ce biti narednih 10 godina kapiten ovim frizuricama u reprezentaciji. Prijatno vece. 😀

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 15.11.2017
00:44

Vernerrr doktor

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 15.11.2017
00:19

Brazil i su bili u najjacem sastavu a Englezi u neprepoznatljivom

avatar
_mladen_
Wednesday, 15.11.2017
00:16

Samo Venger moze ostaviti ovakvog igraca kao sto je Lakazetai, na klupi u bitnim utakmicama.

avatar
Wednesday, 15.11.2017
00:10

Nek je i ovo zavrsilo bajo moj