Nemci se predomislili, vraća se iskusni štoper?

Autor: Beta Beta
sreda 30.10.2019.
14:29
Izvor: Beta

Okolnosti su ih naterale da "promene ploču".

EPA-EFE/RENATO OLIMPIO
EPA-EFE/RENATO OLIMPIO

Povezane vesti

Menadžer fudbalske reprezentacije Nemačke Oliver Birhof rekao je danas da nije isključena mogućnost povratka Matsa Humelsa u državni tim, iako je to u suprotnosti sa mišljenjem selektora Joahima Leva.

"Iz razgovora se stekao utisak da se radi o definitivnom isključivanju iz reprezentacije, ali uvek sam govorio da još nikoga nismo penzionisali", rekao je Birhof za "Skaj Nemačka".

Lev je izazvao mnogo pažnje kada je prošlog marta otputovao u Minhen, gde je razgovarao sa trojicom reprezentativaca osvajača Svetskog prvenstva 2014. godine, Matsom Humelsom, Tomasom Milerom i Džeromom Boatengom i obavestio ih da na njih ne računa. Odluku je obrazložio time da želi da pruži priliku mlađim igračima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Humels (30) je loše primio tu vest, ali od tada igra dobro za Borusiju iz Dortmunda, zbog čega mnogi u Nemačkoj smatraju da bi trebalo da se vrati u reprezentaciju, a posebno posle teške povrede Niklasa Zulea, koji je trebalo da bude standardan u odbrani.

"Tada sam smatrao da je vrlo jasno reći, posebno zbog igrača kakvi su Zule ili ostali, da više ne računamo na njih (Humels, Miler, Boateng), da imamo druge projekte i da mesecima ne želimo da razgovaramo o tome, ali u fudbalu ja nikada ništa ne isključujem", rekao je Birhof.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 30.10.2019
17:19

Pa da nisu duze povredjeni najbolji stoperi Zule i Ridiger ne bi ga ni vracali.