Nemci se oporavili, Holanđani ''melju'', novo iznenađenje u Grupi E!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.09.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net

Favoriti opravdali očekivanja u Grupi C, što se za Grupu E ne može reći.

Beta/AP Photo/Peter Morrison
Beta/AP Photo/Peter Morrison

Povezane vesti

Kada je u pitanju Grupa E, prvo iznenađenje ranije večeras napravila je selekcija Azerbejdžana, koja je uspela da osvoji bod protiv Hrvatske (1:1).

Posle takvog epiloga, Mađari su imali sjajnu priliku da večeras pred svojim navijačima savladaju Slovake i preuzmu prvo mesto, ali umesto toga, dogodilo se novo iznenađenje - Slovaci su slavili sa 2:1 i potpuno zakomplikovali situaciju u vrhu tabele.

Mak je u 40. minutu najavio ovakav ishod, Mađari su izjednačili deset minuta kasnije golom Šobolšaja, a pobedu gostima doneo je Boženik, pogotkom u 56. minutu.

Sada Hrvati imaju 10 bodova na vrhu tabele, Mađari i Slovaciih prate sa po devet, a Velšani imaju šest, uz meč manje. Azerbejdžan je poslednji sa jednim osvojenim bodom.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
          -
Kada je u pitanju Grupa C, iznenađenja večeras nije bilo.

Holandija je posle trijumfa od 4:2 u Nemačkoj, večeras ponovo bila veoma efikasna, ovoga puta na gostovanju u Estoniji, gde je slavila sa 4:0.

Rajan Babel je svojim golovima u 17. i 48. minutu prokrčio put ''Lalama'' ka novoj pobedi, a domaćina su dotukli Depaj u 76. i Vajnaldum u 87. minutu meča.

Nemci su se oporavili od pomenutog poraza od Holandije i večeras su sa 2:0 trijumfovali na gostovanju u Severnoj Irskoj.

-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.09.2019
23:45

nemci favoriti za euro

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 10.09.2019
00:10

Imaju strašan potencijal, ali ga još nisu iskoristili u potpunosti. 4-3-3 je solidno funkcionisalo, mislim da je ovo najbolja postava za Nemce: Nojer Halstenberg Zile Ridiger Kimih Gűndogan Kros Draksler Rojs Sane Gnabri ➕ na klupi Ter stegen, Leno, Ginter, Tah, Ektor, Klosterman, Haverc, Gorecka, Brandt, Verner...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 10.09.2019
10:55

Videli smo pre par dana... Nisu ni u top5.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 10.09.2019
10:48

Da li je moguce da jos ljudi misle da je Nojer bolji od Stegena?