Nemci otkrili dokument koji bi mogao da uništi Ronalda!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.10.2018.
20:59
Izvor: Sportske.net

Ukoliko se ovo ispostavi kao tačno, Portugalcu sledi težak period u životu.

EPA-EFE/KAI FOERSTERLING
EPA-EFE/KAI FOERSTERLING

Povezane vesti

Skandali ne napuštaju Kristijana Ronalda ni nakon što je promenio sredinu.

U Španiji su ga konstantno ganjali zbog poreza, pojavile su se i glasine da je optužen za silovanje, ali nije bilo konkretnih dokaza sve do ove godine.

Nemački Špigel objavio je mnoga dokumenta na osnovu kojih se može naslutiti da je Ronaldo silovao izvesnu Ketrin Majorgi, a u prilog tome ide i najnoviji dokaz.

Nemci su objavili dokument koji je lično Portugalac potpisao sa "Toper" u kojem se navodi da će Ketrin Majorgi isplatiti 375 hiljada dolara kako bi zataškao ono što se desilo u Sjedinjenim američkim državama 2009. godine.

Ronaldo dokument

Ovo iz korena menja čitavu situaciju i moglo bi da podigne veliku buru jer bi to praktično značilo da je Ronaldo zaista počinio ovaj gnusan zločin.

Na potezu su pravosudni organi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 08.10.2018
15:09

Koliko vidim ovde bi mogao da se skupi jedan dobar advokatski tim koji bi sugurno uspeo da odbrani izlizanog. :D

avatar
BASKA-DEL-PIERO
Monday, 08.10.2018
09:48

Ko prvo to je falsifikat niko ti ne placa da bi imao ti dokument ako bi ja platio ko sto je penaldo ona bi potpisala dokument ali taj isti bi bio kod mene a ne kod nje sve je izmisljotina tako da vidim jedan razlog Perez je nasrnuo na ronaldo podplatio sve

avatar
Čeki
Sunday, 07.10.2018
23:17

Prvo, pitanje je koliko je ovo verodostojno i da li je fotosopirano s obzirom da novine svasta rade za pricu. Drugo, ako je ovo i tacno, nije smelo da se objavi jer je u pitanju istrazna faza i, samim tim, vrsi se ometanje istrage policije i pravosudja. Ne samo sto novine mogu da odgovaraju za to, nego i ako je postupak nejavan tj. tajan (zbog zastite privatnosti ucesnika postupka sto je dozvoljen izuzetak za nejavni postupak tacnije raspravu pred sudom) mogu da odgovaraju i za odavanje tajne iznete u postupku i narusavnja istog.

avatar
Misosesic
Monday, 08.10.2018
01:05

I na kraju mogao bi Ronaldo u zatvor.

avatar
Čeki
Monday, 08.10.2018
18:25

Mogao bi, ali pitanje je kakvo je pravilo u Americi jer sudija nema kod njih kao kod nas slobodno sudijsko uverenje. Oni imaju pravila kako koji dokaz tretirati, sto je lose jer se moze smatrati da nesto nije dokazano po tim pravilima iako bi onda neka licnost mogla da izadje javno i prizna da je ucinila to. To bi smela jer ne bi mogla opet biti gonjena za isto krivicno delo sto je pravilo u svim pravima sveta. Iz svega ovoga sledi: kako tretirati ovo sto je ovaj list objavio? Da li je dokaz ili ne?

avatar
sagodovid
Sunday, 07.10.2018
22:45

I dalje ovo ne dokazuje nista, vec samo da ju je platio (sto se vec znalo) da ne prica o ovome.
Mnogo poznati ovo rade iz razloga jer je ovo najbrzi nacin da se ubiju glasine, pogotovo ovakoga tipa, koje cak i kada su lazne mogu da naprave veliku stetu po karijeru odredjene osobe.
Pa i Kobi Brajant je placao zene koje su ga optuzivale za silovanje, a da to nikada nije dokazano.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 07.10.2018
22:38

Ako neko stavlja pseudonim u sporazum, zasto bi onda stavljao i pravo ime? Koja je fora sa ovim? Ne kontam bas...

avatar
Mak-Juventino
Monday, 08.10.2018
00:18

Hahahhaa bas tako haaaaaaaa

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 07.10.2018
22:01

jeste i bas je dokument pao njima u ruke . cak i da dokument nije falsifikat opet ne dokazuje da je ovaj izvrsio gnusni cin silovanja . jedini dokaz koji to moze dokazati je da su povrede navedene u medicinskom izvestaju ( koji je nestao) , nastale u vreme kada je doticna boravila u Ronaldovoj sobi. pametnom dosta

avatar
Sasha_Voj
Sunday, 07.10.2018
21:54

On je to potpisao kako bi ga ostavila ba miru. Danas više ne smeš ni jbt jer za 5 godina ako dodjes do neke kinte ćao bato eto njih 30 optužuju za silovanje